Само едно-единствено нещо мога да кажа, в което съм абсолютно

...
Само едно-единствено нещо мога да кажа, в което съм абсолютно
Коментари Харесай

Тъстът на застреляния Къро: Погребение няма да има!

" Само едно-единствено нещо мога да кажа, в което съм безусловно сигурен. Красимир в никакъв случай, но в никакъв случай през живота си не се е занимавал с бизнес с опиати! Това да се запомни, всичко, което се написа и споделя, са цялостни неистини! " Това сподели извънредно пред Петър Кочанов - татко на брачната половинка на Къро - Гергана, която бе убита дружно с ексвисаджията в Кейптаун.

Почерненият татко посочи също, че няма да бъде викан на разпит у нас, какъвто слух витаеше из медиите.

" Никой не ме е викал на разпит, тъй като знаят, че нищо не знам ", безапелационен е Кочанов.

На въпроса къде ще бъдат заровени щерка му Гергана и шурей му Къро, Петър Кочанов споделя, че заравяне няма да има!

" Къде и по какъв начин ще бъдат заровени не е значимо, откакто към този момент ги няма! Няма да има заравяне! ", споделя тъстът на Къро. От думите му излиза наяве, че най-вероятно Красимир и Гергана ще бъдат кремирани.

Дечицата им, които останаха сираци, се счита, че ще се завърнат в България, само че Кочанов бе колеблив по отношение на това, кой ще поеме грижите над малчуганите.

" Има кой да се погрижи за децата ", единствено това сподели почерненият татко и добави, че " тъгата му е голяма и ще е до края на живота му ".

Красимир Каменов-Къро, жена му Гергана, охранителят им Деан Генов и детегледачката им бяха убити в дома им предходната седмица в тузарския квартал " Константия " в Кейптаун, РЮА.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР