Само една седмица беше нужна, за да може един пост

...
Само една седмица беше нужна, за да може един пост
Коментари Харесай

Спортисти стават доброволци в COVID отделения в Пловдив

Само една седмица беше нужна, с цел да може един пост в обществените мрежи за набиране на доброволци в Коронавирус отделенията в Пловдив да се трансформира в действителност. Известните спортисти Иван Запрянов и Арман Хакобян са хората, които се обърнаха към пловдивчани, с зов да се включат в битката с пандемията.

Иван Запрянов е изкарал вируса през лятото.

" Изкарах го много леко. До последно и аз си мислех, че не е толкоз рисков. Обаче сега виждаме каква е обстановката. Доста мои близки го карат доста тежко, за жал някои хора към този момент изгубиха борбата. Най-вече това ме накара да организираме тази акция, от която съм извънредно благополучен, че с даже хора, с които не се познаваме, се обединихме ", показа Запрянов в " Денят стартира " по Българска национална телевизия.

Нели е момичето, което незабавно се отзовало на апела.

" Като видях поста, изобщо не съм мислила, незабавно писах на господин Запрянов, че желая да се включа. Много се веселя, че има такива хора като него, които да вършат такива положителни неща. Ще излъжа, в случай че кажа, че не ме е боязън, само че може би желанието да оказвам помощ на хората е по-силно. Ще дам всичко от себе си ", сподели тя.

Иван Запрянов е безапелационен, че до края на годината ще бъде доброволец в болничното заведение " Св. Мина ".
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР