Само една жалба е постъпила в Съдийската комисия срещу представянето

...
Само една жалба е постъпила в Съдийската комисия срещу представянето
Коментари Харесай

Само една жалба срещу съдийството е подадена от началото на сезона в efbet Лига

Само една тъжба е постъпила в Съдийската комисия против представянето на рефер от началото на сезона, разгласи през днешния ден мениджърът Стоян Алексиев. Жалбата е от управлението на Етър (Велико Търново) и е срещу съдията Никола Попов, управлявал при провалянето им от Черно море (Варна) с 1:2 в четвъртия кръг.

" Официално от началото на сезона има единствено една тъжба. От Етър (Велико Търново). Може и да има други изявления в медиите, че ще се подават митинги или са подавали, само че такива няма в Комисията, съобщи още Стоян Алексиев през днешния ден.

Наличието единствено на един формален митинг ненапълно е неочакван, защото много треньори и ръководители на клубове изрекоха възмущение от съдийски решения и се заканиха, че ще се жалват. Писмено обаче нито един тим, отвън Етър, не го е направил.

Въпреки че няма протестни писма, Съдийската комисия е наказала още двама ръководещи и трима асистент-съдии по отчети на наблюдаващите на мачовете. Те ще почиват в прочут период, преди да бъдат възобновени в назначенията. Така да вземем за пример наказване е получил Ивелин Занев от Русе, който отсъди дузпа за нарушаване отвън наказателното поле на мача Беласица – Черноморец (Бургас) от Втора лига. Наказан е и страничният арбитър от страната на офанзивата.

Жалбите също не са голям брой и за предишния сезон в еfbet Лига, удостовери Стоян Алексиев. Не повече от 10-12 публични митинга са изпратили клубовете за цялата акция 2022/23./ БТА
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР