Само един пациент с Ковид-19 остава в тежко състояние във

...
Само един пациент с Ковид-19 остава в тежко състояние във
Коментари Харесай

Последният тежък случай на COVID-19 във Виетнам е на британски пилот

Само един пациент с Ковид-19 остава в тежко положение във Виетнам, 43-годишен английски водач в град Хошимин, който прекара повече от два месеца на системи, съобщи ДПА. Лекарите, свързани със случая, през днешния ден оповестиха, че мъжът демонстрира признаци на възобновяване.

Пилотът, който работи в самолетна компания "Виетнам Еърлайнс ", публично е именуван "Пациент 91 ". Той бе признат в градската болница за тропически заболявания в Хошимин на 18 март.

Виетнам няма нито един нов случай на COVID-19 за седмица

По-рано лекарите се притесняваха, че на мъжа ще е нужна двойна белодробна трансплантация, с цел да оцелее.

"Виетнамско-германската болница е подготвила проект за белодробна трансплантация за пациента, в случай че стане належащо, само че за благополучие положението му се усъвършенства. Смятам, че евентуално няма да се наложи белодробна трансплантация ", сподели шефът на болничното заведение.

След 57 дни на изкуствено дишане, през вчерашния ден апаратът на мъжа е бил изключен. Сега той е кадърен да се усмихне и да си движи ръцете и краката, както и да премине към по-лека терапия.

Виетнам активизира всички налични запаси, с цел да избави мъжа, който в този момент дава негативна проба за ковид, като похарчи за това над 215 000 $.

Към днешна дата Виетнам регистрира 328 случая на Ковид-19 и нито един умрял.

Novini.bg ви дава опция да следите настоящите данни за смъртоносния ковид в действително време:

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР