Само един от всеки десет европейци вярва, че Украйна ще

...
Само един от всеки десет европейци вярва, че Украйна ще
Коментари Харесай

Euronews: Само 10% от европейците вярват, че Украйна може да победи Русия

Само един от всеки 10 европейци има вяра, че Украйна ще може да победи Русия, сочат резултатите от допитване, извършено във всички страни от Европейския съюз.

За това оповестява Euronews.

Допитването, извършено в 12 страни от Европейски Съюз, в това число Франция, Германия, Унгария, Италия, Холандия, Полша, Испания и Швеция, демонстрира, че скептицизмът във връзка с изхода от войната се подхранва от несполучливата лятна контраофанзива на Украйна, забавянето на даването на помощ от Съединени американски щати, както и евентуална смяна в американската политика, при положение, че Доналд Тръмп влезе в Белия дом, се споделя в материала на Euronews.

*Доклад, озаглавен " Войни и избори: Как европейските водачи могат да запазят публичната поддръжка за Украйна ", демонстрира, че 20% от интервюираните предвиждат победа за Русия.

Резултатите от изследването са получени в навечерието на втората годишнина от пълномащабнaта инвазия на Русия в Украйна на 24 февруари 2022 година

Въпреки че поддръжката за Киев измежду европейците остава висока, като най-вероятно решение за войната интервюираните считат някаква...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР