Само един независим кандидат ще се яви на предсрочните избори

...
Само един независим кандидат ще се яви на предсрочните избори
Коментари Харесай

Луна каза кое е първото нещо, което ще направи като депутат

Само един самостоятелен претендент ще се яви на предварителните избори тази година. Това е Луна Йорданова. Тя беше едно от най-ярките лица и на президентските избори през ноември, а в този момент нападна Народното събрание. Дни след началото на предизборната акция тя даде извънредно изявление за " На фокус с Лора Крумова ". 

" Когато стана народен представител, първото нещо, което ще направя, е да внеса законопроект за лустрация. Предишната Конституция на България е давала право да се отзовават съдии и правосъдни заседатели преди периода, за които са били определени. Освен това ще желая и промяна на системата ", сподели Йорданова. И разясни, че въпросната нова система ще подсигурява присъединяване на българските жители в държавното ръководство. Това, по думите ѝ, са създали всички някогашни социалистически страни, преди да тръгнат по пътя на демокрацията.

Йорданова се кандидатира за самостоятелен депутат и ще се бори за поддръжката на гласоподавателите в 25 МИР в София. Сред водачите на листи там са водачите на ГЕРБ Бойко Борисов и на Българска социалистическа партия - Корнелия Нинова, Христо Петров-Ицо Хазарта, Костадин Костадинов и други

" Отказах на две от най-големите партии. Няма да загатна имената им, тъй като те не заслужават. Само партиите са отговорни за неудачите на нас, жителите. Порочната система ме накара да се кандидатирам точно в този МИР ", сподели още Луна Йорданова. И добави, че съгласно нейните калкулации 10 000 гласа биха ѝ обезпечили депутатска банка.

Тя увери, че сама финансира акцията си, не получава дотации и употребява средства, които печели от концертите си.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР