Само един единствен автомобил от суперлуксозната марка Бугати е регистриран

...
Само един единствен автомобил от суперлуксозната марка Бугати е регистриран
Коментари Харесай

Колите на богатите: В България има само едно „Бугати”, но и 80 „Ролс-Ройс”

Само един единствен автомобил от суперлуксозната марка „ Бугати ” е регистриран у нас и е с българска регистрация. На всичкото от горната страна той не е нов, а е на възраст сред 15 и 20 години. Това демонстрира информация на TrafficNews в портала за отворени данни.  За сметка на това пък има общо 80 автомобила от марката „ Ролс Ройс ” . 13 от тях са записана през тази година, като 7 са нови, а 6 са използвани.
Прочетете още
Бутиковите суперавтомобили на „ Макларън ” на територията на страната са общо 26, като 6 от тях са регистрирани през 2023 година. Само един от тях е закупен нов.

Английският колос „ Бентли ” може да се похвали с цели 297 автомобила с българска регистрация. 37 от тях са закупени през тази година, като пет от тях са чисто нови.

Феновете на „ Ламборгини ” и „ Ферари ” , които са се сдобили с автомобил на италинските марки са общо 290, като са разпределени по равно – 145 „ Ферарита ” и 145 „ Ламборгинита ”. При новорегистрираните за първите 10 месеца от годината „ Ферари ” са с 10 нови и 18 използвани, а „ Ламборгини ” - 6 нови и 27 използвани екземпляра.

Автомобилите и кросоувърите на „ Порше ” по българските пътища към този момент са общо 6197.

Популярната през последните години „ Тесла ” на милиардера Илън Мъск също набира все повече фенове измежду българите. Колите на американската компания в България към този момент са общо 1405, като единствено през тази година са регистрирани 302 нови електрическия автомобил и 488 използвани.

От по-полулярните измежду нашенците първокласни немски марки „ Мерцедес ” са с 335 183 автомобила, а „ БМВ ” с съвсем 2 пъти по-малко - 183 002. Другата известна марка „ Ауди ” има регистрирани в България 200 786 автомобила.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР