Само две стотни разделиха първите две скиорки в спускането в

...
Само две стотни разделиха първите две скиорки в спускането в
Коментари Харесай

Линдзи Вон спечели 80-а победа в Световната купа

Само две стотни разделиха първите две скиорки в спускането в Гармиш-Партенкирхен, кръг от Световната купа по ски алпийски дисциплини. Линдзи Вон завоюва с най-малката разлика дотук през сезона, откакто изпревари София Годжа.

Американката победи за 80-и път в Световната купа и за трети през сезона. Седмица преди началото на зимните олимпийски игри в Пьонгчанг, Вон сподели, че се намира в отлична форма и е не запомнила съмненията от началото на годината. Тя е към този момент единствено на шест победи от абсолютния връх на Ингемар Стенмарк за най-вече победи в Световната купа.

Провеждането на първото втурване в Гармиш за уикенда беше сложено под въпрос, откакто тренировките не съумяха да се състоят. По стратегия в събота трябваше да има втурване в два манша, само че уредниците решиха да изместят тренировката за сутринта, а следобед да се състои и надпреварата.

Спускането на пистата " Кандахар " не беше в цялостната си дължина, а стартът беше от мястото, където по традиция се организира супер гигантския слалом.

Lindsey #Vonn regina a #GarmischPartenkirchen: Sofia #Goggia splendida seconda!
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР