Само две седмици след премиерата на дебютния им сингъл “Together

...
Само две седмици след премиерата на дебютния им сингъл “Together
Коментари Харесай

Пловдивчанките от 4Magic разбиха класациите

Само две седмици след премиерата на дебютния им сингъл “Together (Вечерай, Радо) ", победителките в Сезон 5 на X Factor България реализираха първия си огромен триумф след края на формата. Проектът, продуциран от " Вирджиния Рекърдс ", оглави освен формалната еърплей ранглиста за българска музика, само че и общия чарт на най-излъчваните песни в радио и ефирен ефир (02.03 – 08.03.2018). Към момента lyric видеото и формалният клип на парчето са с близо един милион гледания в YouTube. “Together (Вечерай, Радо) " е и най-търсената ария в платформата Shazam в България.

" Още когато чухме готовия запис, усетихме, че тази ария ще допре хората с хубостта на музиката и посланието си. Продуцентите ни подписаха покупко-продажби за разпространяване на парчето в над 15 страни, само че сме горди, че първото огромно самопризнание за плана идва точно в родината ни. Малко е да се каже, че сме щастливи да забележим по какъв начин “Together (Вечерай, Радо) " се трансформира в шлагер толкоз скоро след премиерата си! Този дебют е повече от всичко, за което сме мечтали “, споделят 4Magic.

“Together (Вечерай, Радо) " е дело на един от най-успешните румънски музикални продуценти, Monoir, с който " Вирджиния Рекърдс “ си сътрудничи от няколко години.  През 2016 година румънецът оглави класациите в България и редица европейски страни с шлагера “The Violin Song ", в който също имаше брилянтно вплетен обикновен от българска фолклорна ария.

В събота, 17 март, 4Magic ще изпълнят “Together (Вечерай, Радо) " пред многохилядна аудитория в зала " Арена Армеец “ по време на спектакъла " Нощта на звездите “. Освен че се приготвят за това събитие, девойките стартират и работа по идващия си план. 

Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР