Само две седмици преди финала на Сървайвър на 16 май

...
Само две седмици преди финала на Сървайвър на 16 май
Коментари Харесай

Тино и Иван напуснаха Сървайвър

Само две седмици преди финала на " Сървайвър " на 16 май факлите на едни от най-сериозните кандидати за огромната премия угаснаха вечно. Певецът Кирил Хаджиев-Тино и спортистът Иван Булкин сложиха точка на приключението, в което влязоха, с цел да покажат на какво са способни и да завоюват купата „ Последният оживял ". Отпадането им промени траекторията на играта и провокира прочувствени мнения.  

Пръв с рисковото риалити се раздели Иван, откакто загуби елиминационната борба против футболиста Благой Георгиев и артиста Тино. Докато следиха играта за баланс на Булкин, някои от съперниците му заподозряха, че преднамерено не дава максимума от себе си. Други пък непосредствено го упрекнаха, че умишлено се е предал, с цел да даде опция на Благой да завоюва. Атлетът обаче изрично отхвърли да е работил съгласно скрита тактика или спогодба, преглътна почтено загубата и даже съумя да предложи брак на приятелката си от тв ефира. 

След него, поради момент заплеснатост в борбата за оцеляване, от предаването си потегли и Тино. Певецът, който до този миг се справяше ослепително в тестванията за баланс, беше надвит от Благой Георгиев и инфлуенсъра Мария Обрейкова. Той обаче посрещна развръзката метафизичен. „ Безкрайно съм признателен и благополучен, че играх " Сървайвър " по своя метод. Бих желал да кажа на хората - в случай че нещо им се коства непочтено или огорчаващо в тяхното всекидневие, дано си напомнят, че всеки има своя път и уроци. Наслаждавайте се на пътя, обичайте живота, обичайте играта! ", прикани Тино и по този начин остана правилен на правилата си до дъно. Както той, по този начин и Иван, ще се причислят към журито, което ще дефинира спечелилия. 



През тази седмица още един участник се почувства надигран. Племето съумя да надхитри Мария и я изпрати на Острова на отшелника. Коалицията в лицето на дизайнера Едис Пала, брокера Павел Здравков, футболистът Цветелин Ставрев, студентката Ермина Боянова и екскурзовода Геновева Иванова с ловкост убедиха съперничката си, че не тя, а гемологът Светослав Славчев е заплашен от номиниране. Подведена от петорката, Мария наивно реши да не се възползва от своя Скрит кумир и от преимуществото си при гласуването, което съумя да завоюва. „ Чувствам се изиграна ", призна с усмивка тя, откакто съперниците й гласоподаваха против нея на племенния съвет.

След изгонването й на Острова на отшелника, в обединеното племе останаха осем участници. Безспорните водачи измежду тях са Павел и Едис. Въпреки че „ раздават картите " и чертаят бъдещите ходове, двамата се тревожат от идните стъпки на Благой. Според тях, макар че живее в изолираност, футболистът към момента е кадърен да обърка проектите им.

През миналите дни, с изключение на стратегическо мислене, сървайвърите трябваше да показват още доста качества - мощ, воля, съгласуваност, устойчивост. Тези, които се оправиха чудесно във физическите тествания, завоюваха незабравими награди - къса отмора в красива вила в Доминикана и гмуркане в дълбините на Карибско море, и се заредиха с нови сили преди приближаващия край.

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР