Само две години след сватбата си певицата Ариана Гранде се

...
Само две години след сватбата си певицата Ариана Гранде се
Коментари Харесай

Как Уимбълдън подсказа за изненадващия развод на Ариана Гранде

Само две години след сватбата си певицата Ариана Гранде се развежда със своя брачен партньор Далтън Гомес.

Новината пристигна единствено ден откакто Гранде се появи измежду публиката на финала на Уимбълдън и притегли вниманието на почитателите си поради една необикновена панорама - неналичието на брачната ѝ халка.

30-годишната поп звезда седеше в компанията на актьорите Джонатан Бейли, с който си партнира във фентъзи мюзикъла Wicked, и Андрю Гарфийлд.

От няколко месеца певицата живее във Англия, където снима кино лентата дружно с Бейли, Синтия Ериво, Джеф Голдблум и Мишел Йео.



Проблемите в брака ѝ са почнали още по-рано, само че сътрудникът ѝ е направил опит да избави брака, като в един миг е дошъл на снимачната площадка в Лондон, с цел да бъде с нея.

Съпругът на Ариана Гранде - Далтън Гомес (27 г.) - е сътрудник на първокласни недвижими парцели в Лос Анджелис, благосъстоянието му се прави оценка на 20 млн. $, съгласно данни от 2021 година

Близки до двойката разясняват пред People, че професионалните му отговорности са прекомерно натоварени и не му разрешават да напуща града за дълги интервали от време, което е сложило в допълнение напрежение върху връзката им след заминаването на Гранде.

wears an Knitted Top and Wool Skirt, whilst wears, as they arrive at the Polo Ralph Lauren suite.
— Ralph Lauren (@RalphLauren)
Разводът им се случва единствено две години след началото на брака им.

Гранде и Гомес се сгодиха през декември 2020 година, а пет месеца по-късно стана ясно, че към този момент са се оженили на загадка гала.

Двамата се познават от март 2020 година и се сближават в месеците на пандемията. Гомес участваше в спонтанния клип за песента на Гранде и Джъстин Бийбър " Stuck With U ", в който звездите и техните почитатели посочваха по какъв начин прекарват времето си в домашна изолираност поради Covid-19.

Според американските медии, Гранде и Гомес желаят да останат " най-хубави другари " макар развода.

·
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР