Само две години, след като се сбогува с bTV, Биляна

...
Само две години, след като се сбогува с bTV, Биляна
Коментари Харесай

Биляна Гавазова драпа да се върне отново на екран в bTV

Само две години, откакто се сбогува с bTV, Биляна Гавазова още веднъж точи зъби за огромната медия. Бившата водеща на „ Тази заран “ е жадна за телевизионна популярност и както проличава, мъчно устоя живота без камери. След като се уреди за седмичен коментатор в „ Преди обед “, мълвата носи, че й се желае да се върне за непрекъснато на екран.

 

Припомняме, че откакто напусна медията, Гавазова завъртя личен бизнес с маркетинг, реклама и пиар. Мълвата обаче носи, че нещата във компанията й не се развиват с бързите темпове, на които амбициозната тв водеща се надявала, само че въпреки всичко кретат някак си. Освен това брачният партньор й печели задоволително добре, че фамилията да не е изправено пред финансови усложнения.

 

На Гавазова обаче доста й липсвала известността, която й носеше дисплеят, до момента в който бе водеща. Шуменската кореспондентка била привикнала в продължение на години да я стопират по улиците и да се снимат с нея, да я канят по всемирски събития и да й връчват всевъзможни награди поради работата в bTV. Макар това да траяло известно време след напускането й, към този момент е потънала в забвение.

Към момента отвън няколкото клиенти, с които се занимава във компанията си, животът й в последно време се върти главно към дома и сина й. Тъй като й липсвал адреналинът в публицистиката, се чудела какво да измисли, с цел да се върне още веднъж в медията, само че при по-лек режим на работа отпреди.

 

За момента е съумяла да се уреди само за едноседмичен коментатор в „ Преди обед “, дружно с режисьора Димитър Коцев – Шошо. След като предишния понеделник се появи в студиото на предаването, тя не скри вълнението си от срещата с сътрудниците и камерите. Дори дефинира краткотрайния си ангажимент като „ завръщане вкъщи “.

Мълвата в медията носи, че Гавазова почнала да си предлага услугите, откакто станало ясно, че Хекимян напуща медията, с цел да се влее в политиката. Припомняме, че точно той бе индивидът, поради който Гавазова се раздели с „ Тази заран “.

 

Истината е, че точно арменецът я принудил да напусне, откакто двамата се изпокарали, въпреки тя да твърди, че го е направила по свое персонално решение. След като Гавазова почнала да парадира с умората от работата си и да мрънка за по-висока заплата, арменецът отказал и тя подала молба за овакантяване с вярата, че няма да бъде написана, само че шефът й незабавно я приел и й посочил вратата. В продължение на две години – до напускането на Хекимян, тази врата остана затворена за нея. Не е изключено обаче в скоро време да изгрее в „ Преди обед “ с нова потребителска графа.

Автор: Уикенд

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР