Само двама от Доспат в момента са на болнично лечение.

...
Само двама от Доспат в момента са на болнично лечение.
Коментари Харесай

Даниела Дариткова: Не се налага връщането на по-строгите мерки срещу COVID-19

Само двама от Доспат сега са на болнично лекуване. Всички останали инфектирани в Смолянско са в домовете си. Аз прекарах COVID-19. Прекарах леко вируса. Симптомите ми бяха единствено няколко дни. Ако не ми бяха създали проби в Народното събрание нямаше даже да схвана, че съм боледувала. Това съобщи ръководителят на ПГ на ГЕРБ Даниела Дариткова  Даниела Дариткова Д-р Даниела Атанасова Дариткова - Проданова е родена на 28 септември 1966 година. На 29 март 2019 година е в предаването „ Лице в лице “ по БТВ.

„ Проявленията на вируса в България занапред ще бъдат обект на проучвания и това се към този момент се прави. Най-важното е да се защищити здравният личен състав в тази обстановка. Създаден е ред и организация, с цел да не се заразяваме “, увери тя.

Белодробно поделение в кърджалийската болница е под карантина поради инфектирана с COVID-19 санитарка

На въпрос има ли боязън в пациентите, Дариткова съобщи: „ Аз съм била 28 дни под карантина и съм се върнала на работа откакто е потвърдено, че не съм притежател на заболяването. В последните две седмици се постанова да се потърси помощ, изключително за хората с хронични болести. Забавянето може да обостри положението им “, предизвести тя.

По думите ѝ ограниченията, които бяха подхванати във връзка с болестта, са били извънредно правилни и навременни и са избавили живота на хората. „ Това ни оказа помощ да не виждаме у нас такива апокалиптични картини, както в други страни. Трябва да се черпи информация от достоверни източници във връзка с пандемията. Вирус има и той разболява “, увери Даниела Дариткова  Даниела Дариткова Д-р Даниела Атанасова Дариткова - Проданова е родена на 28 септември 1966 година. На 29 март 2019 година е.

„ Нашите лечебни заведения към този момент са доста по-добре готови и дава опция всеки пациент да получи навременна помощ. Те биха могли да се оправят с възможна втора вълна на пандемията. Като обществото се представихме доста добре. Хората бяха виновни и дисциплинирани и се погрижихме за по-уязвимите хора. Това е мотив за горделивост “, уточни Дариткова, което е доктор по специалност.

„ В актуалното разпространяване на болести на огнища, не се постанова връщането на по-строгите ограничения. Разумно е обаче хората би трябвало да се отнесат към освобождението на ограниченията. Важно е правилата на отдалеченост и предотвратяване да останат “, счита тя. „ Аз неглижирах нещата при започване на епидемията “, призна Даниела Дариткова  Даниела Дариткова Д-р Даниела Атанасова Дариткова - Проданова е родена на 28 септември 1966 година. На 29 март 2019 година е.

„ Смятах, че като съм доктор ще съм по-защитена. Оказа се, че никой не е. Сега съм по-предпазлива. Имам антитела, само че това не ме успокоява, че ще съм по-защитена “, разяснява тя. Председателят на ПГ на ГЕРБ разяснява и поискания избор на съмнение от страна на опозицията.

„ Учудвам се на сходни хрумвания, тъй като е ясна Конституцията на страната. Българска социалистическа партия търсят опити за събаряне на държавното управление посредством подривна активност и партизанщина. Защо е нужно това да се прави, в случай че са налице задоволително положителни причини, с които да се убедят депутатите. Г-жа Нинова обаче не търси разговор с останалите опозиционни партии. В момента имаме несъмнено парламентарно болшинство на основата на съдружно ръководство. Изпълняваме съдружна стратегия, която сме подписали. Ситуацията сега не допуска предварителни парламентарни избори, а търсене на способи за решение на проблемите на хората. Имаме съществени стопански провокации, както и обществени, подбудени от пандемията “, разяснява Дариткова.

До 2000 лева санкция, в случай че докоснеш служител на реда

„ Отношенията с съдружните ни сътрудници са динамични, те са много прочувствени. По отношение на доброволческите формирования, които да оказват помощ на Министерство на вътрешните работи в дребните обитаеми места, търсехме решение, което да не докара до безчинство. Текстовете бяха съществено подложени на критика. Отговорността беше огромна. Нашият глас беше решителен. Търсехме вид, който да бъде задоволително консенсусен за всички “, изясни тя.

На въпрос дали бе нужно да се основава второ НСО към Министерство на вътрешните работи, Даниела Дариткова  Даниела Дариткова Д-р Даниела Атанасова Дариткова - Проданова е родена на 28 септември 1966 година. На 29 март 2019 година е съобщи: „ Това няма да промени съществено финансовите параметри. Не беше подложено на критика от никой в залата. Тези промени са консенсусни и признати от всички “.

По думите ѝ предстоят още значими законопроекти до края на мандата.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР