Само двама души имат привилегията да се обадят по всяко

...
Само двама души имат привилегията да се обадят по всяко
Коментари Харесай

Елизабет II вдига личния си телефон само на двама души

Само двама души имат привилегията да се обадят когато и да е на денонощието на Елизабет II и тя да им вдигне персоналния си телефон, издаде кралският коментатор Джонатан Сасердоти. Противно на упованията, това не са нито внуците, нито синовете ѝ.

Принцеса Ан – дъщерята на кралицата, която се грижи за нея, е единият човек, а другият е… спортният управител Джон Уорън.

Кралицата има собствен личен мобилен телефон, " криптиран против хакери ". Ан и Джон Уорън могат да се свържат с нея от всяка точка на света и когато и да е.

Сасердоти описа, че телефонът на Елизабет II е Samsung, особено обработен от MI6 и криптира всички диалози и известия.

" Джон е шурей на починалия граф на Карнарвон. Днес мениджърът е един от водещите букмейкъри в света и следи всички спортни и развъдни коне, а кралицата е запалена любителка на ездата и конете. Нейно кралско величество се занимава с коне повече от 70 години и за първи път участва на Royal Ascot през 1945 година на 19-годишна възраст ", написа Britain Magazine.

Дъщерята на кралицата – Ан, има неразрушима връзка със своята майка. През годините тя постоянно е заснемана до гърба на майка си и се счита, че точно тя координира стила и цветовите схеми при облеклото на майка си. Също като Елизабет II, Ан е запалена по ездата и конните спортове, макар че скоро навърши 71 години.

Източник: БГНЕС

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР