Само двама депутати от Камарата на представителите в сряда гласуваха

...
Само двама депутати от Камарата на представителите в сряда гласуваха
Коментари Харесай

Представителите на Демократическата партия Рашида Тлайб и Кори Буш гласуват против законопроекта, забраняващ на терористите от Хамас да влизат в САЩ

Само двама депутати от Камарата на представителите в сряда гласоподаваха срещу мярка, целяща да забрани на терористите от Хамас, участващи в офанзивата против Израел през октомври предходната година, да влизат в Съединени американски щати –  Представители Рашида Тлайб (D-Mich.) и Кори Буш (D-Mo.).

Законът за възбрана на имиграционните компенсации за терористите от Хамас, въведен от конгресмен Том Макклинток (R-Калифорния), би смятал всички членове на Хамас, Палестинския ислямски джихад, Организацията за избавление на Палестина или други лица, които са взели участие или улеснили окт. 7, 2023, терористична офанзива против еврейската страна, която няма право да влезе в Съединени американски щати, даже в случай че търси леговище.

Законопроектът одобри долната камара с 422-2 гласа, като представителят Делия Рамирес (D-Ill) гласоподава участва, а шестима членове не гласоподават.

Тлаиб, открит критик на войната на Израел против Хамас и поддръжката на администрацията на Байдън за нея, твърди, че законопроектът е „ непотребен “ и ще бъде употребен от ре...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР