Само два месеца след успеха на концерт-премиерата на дебютния им

...
Само два месеца след успеха на концерт-премиерата на дебютния им
Коментари Харесай

Трио Вива започна национално турне

Само два месеца след триумфа на концерт-премиерата на дебютния им албум " Supernova " трио " Вива " стартира и национално турне на 9 май от Мездра, на 15-и е в Първомай, на 15 юни в Карлово, 19-и в Хасково, на 15 юли в Пловдив, 16-и в Тутракан, на 15 август в Драгоман, 31-ви в Раювци, на 15 септември в Балчик.
На концертите триото ще извърши онлайн всички песни от албума " Supernova ", кавъри на известни български и международни шлагери в нов аранжимент, както и акапелни осъществявания, в брилянтно вокално комбиниране на трите разнообразни тембъра на девойките, доста импровизации и въодушевление. На 17 май, в границите на четиридневния SoFest Spring, в " София лайв клуб " е присъединяване на " Вива " с посетител Яна Николова.
Паралелно с концертите - клубни и на огромни подиуми, девойките записват нови песни и не престават работата си със Славчо Николов - музика и текст, Яна Николова - текст, Алекс Нушев - аранжименти, и доста гост-музиканти, научи ДУМА от Светла Русева, пиар специалист.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР