Само два месеца след като се сдоби с втори наследник,

...
Само два месеца след като се сдоби с втори наследник,
Коментари Харесай

Светлана Гущерова работи за трето дете

Само два месеца откакто се снабди с втори правоприемник, Светлана Гущерова мисли за трето дете. Това признава откровено самата тя, която към този момент се радва на момиченце и момченце - Анелия-Добромира и Добромир, написа novini.bg.

Светлето не се опасява от трето майчинство и е безапелационна, че е напълно отдадена на децата си. Затова и е подготвена да забременее още веднъж, когато подобаващият миг настъпи. В обществените мрежи моделът споделя пред феновете си, че да е майка е най-хубавата роля в живота ѝ. За разлика от доста други мацки като нея Гущерова не съблюдава никакъв хранителен режим след раждането и кърми дребния Добромир.

Моделът внимателно открехва вратата и на интимния си живот с предприемача Християн Гущеров. Блондинката отсича, че в никакъв случай не е изневерявала и кръшкането изобщо не е в нейния жанр, само че доста ревнува обичания си. Светлана брани със зъби и нокти брачна половинка си и няма да разреши никоя да го приближи. Семейният живот освен не е потушил пристрастеността посред им, а в противен случай - двамата се обичат от ден на ден и повече, щастлива е Гущерова.

И до през днешния ден Светлана не е показвала лицата на децата си. Тя е безапелационна пред почитателите си, че няма и да го направи скоро. Въпреки че е непрекъснато под светлините на прожекторите и е привикнала с интереса към себе си, Гущерова не желае наследниците ѝ да стават известни.

Светлана роди скрито дребния Добромир и до последно не признаваше за бременността си. От обкръжението на Гущерови са безапелационни, че и когато забременее с трето дете, тя още веднъж ще резервира хубавата новина единствено за най-близките си.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР