Само два месеца след голямата сватба, Софи и Гринго се

...
Само два месеца след голямата сватба, Софи и Гринго се
Коментари Харесай

Ужас в поп фолка! Софи: Гринго иска да ме застреля и да...

Само два месеца след огромната женитба, Софи и Гринго се разделиха, а разводът се трансформира в една от водещите нови из всички медии. Появиха се какви ли не спекулации по тематиката, само че до този миг Софи пазеше безмълвие. Досега! Единствено и единствено пред наш кореспондент тя даде екзклузивно изявление за влошените връзки с Гринго и призна цялата истина! Хванахме я да си приказваме до момента в който чакаше реда си в полицията, с цел да напише поредна тъжба против към този момент някогашния си брачен партньор, който към този момент два месеца не стопира да я тормози, изнудва и заплашва. Четете какво сподели прочувствената Софи със сълзи на очи особено за нашите читатели.

- Софи, за какво се разведохте с Гринго?

- Защото е нападателен, протяга ръка ми и не се разбираме. Вече втори месец сме разведени, само че той не стопира да върви по мен, следи ме. Заплашва мен и детето ми. В момента съм в прокуратурата и си депозирам тъжба. Все си мислех, че ще си тръгне по пътя, обаче той не се схваща. Идва на участията ми с компания от 20 индивида и стартира да агресира. Вика на Лоренцо: " Ще останеш без майка, ще я гръмна ". Звъни на мои другари и родственици, споделя им, че щял да ме залее с киселина.

- Ти реши да приключиш този брак след един подобен побой, където ти счупи ръката, нали по този начин?

- Разбира се! Моите другари са наясно, че това не е нещо ново, тормози ме от дълго време. От самото ни запознаване е почнал д ами протяга ръка. За трети път ми чупи ръката! Все обещания, искаше амнистия... Държах на него, чаках го излезе от пандиза, пособия съм му.... Това неговото обаче си е болест, шизофреник е!

- Какво пояснение ти дава на помиряване след подобен побой?

- Такъв си му е характерът. Гледам по новините, че 70% от дамите са подложени на домашно принуждение. Паднало се е и на мен... С подобен човек и другар не може да си останеш, тъй като не желае. Болен мозък!

- Много искаше да му родиш дете, само че в този момент радваш ли се, че тази твоя фантазия не се реализира?

- Господ ме е пазил, какво да ти кажа! Ние в този момент няма какво да разделяме и не мога да се отърва от него, какво ли остава в случай че имахме дете! Мале, мале....

- Той в този момент те преследва и тормози, тъй като желае да се съберете, по този начин ли?

- Да, изнудва ме и ми звъни да желае пари. Казах му да изчезва, да си ме остави свободно да си работя, тъй като пречи и на работните ми задължения. Идва на участията и ме тормози и излага пред хората. Нямам желание да вървя по изявлението, това са първите и последни думи по тематиката от мен. Нека хората да знаят, да са наясно с истината, само че да не ме тормозят и да не ми звънят за коментар други публицисти. Единствено пред вашата медия описвам случилото, само че ми е доста тежко да приказвам.

Източник: show.blitz.bg
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР