Само два месеца след голямата сватба, Софи и Гринго се

...
Само два месеца след голямата сватба, Софи и Гринго се
Коментари Харесай

Софи Маринова през сълзи: Гринго иска да ме залее с киселина!

 Само два месеца след огромната женитба, Софи и Гринго се разделиха, а разводът се трансформира в една от водещите нови из всички медии. Появиха се какви ли не спекулации по тематиката, само че до този миг Софи пазеше безмълвие. Досега! Тя даде екзклузивно изявление за влошените връзки с Гринго и призна цялата истина! Хванахме я да си приказваме, до момента в който чакаше реда си в полицията, с цел да напише поредна тъжба против към този момент някогашния си брачен партньор, който към този момент два месеца не стопира да я тормози, изнудва и заплашва. Четете какво сподели прочувствената Софи със сълзи на очи особено за читателите на " Блиц ". 

- Софи, за какво се разведохте с Гринго? 

- Защото е нападателен, протяга ръка ми и не се разбираме. Вече втори месец сме разведени, само че той не стопира да върви по мен, следи ме. Заплашва мен и детето ми. В момента съм в прокуратурата и си депозирам тъжба. Все си мислех, че ще си тръгне по пътя, обаче той не се схваща. Идва на участията ми с компания от 20 индивида и стартира да агресира. Вика на Лоренцо: " Ще останеш без майка, ще я гръмна ". Звъни на мои другари и родственици, споделя им, че щял да ме залее с киселина. 

- Ти реши да приключиш този брак след един подобен побой, където ти счупи ръката, нали по този начин?

- Разбира се! Моите другари са наясно, че това не е нещо ново, тормози ме от дълго време. От самото ни запознаване е почнал да ми протяга ръка. За трети път ми чупи ръката! Все обещания, искаше амнистия... Държах на него, чаках го излезе от пандиза, пособия съм му....  Това неговото обаче си е болест, шизофреник е! 

- Какво пояснение ти дава на помиряване след подобен побой? 

- Такъв си му е характерът. Гледам по новините, че 70% от дамите са подложени на домашно принуждение. Паднало се е и на мен... С подобен човек и другар не може да си останеш, тъй като не желае. Болен мозък! 

- Много искаше да му родиш дете, само че в този момент радваш ли се, че тази твоя фантазия не се реализира? 

- Господ ме е пазил, какво да ти кажа! Ние в този момент няма какво да разделяме и не мога да се отърва от него, какво ли остава в случай че имахме дете! Мале, мале.... 

- Той в този момент те преследва и тормози, тъй като желае да се съберете, по този начин ли?

- Да, изнудва ме и ми звъни да желае пари. Казах му да изчезва, да си ме остави свободно да си работя, тъй като пречи и на работните ми задължения. Идва на участията и ме тормози и излага пред хората. Нямам желание да вървя по изявлението, това са първите и последни думи по тематиката от мен. Нека хората да знаят, да са наясно с истината, само че да не ме тормозят и да не ми звънят за коментар други публицисти. Единствено пред вашата медия описвам случилото, само че ми е доста тежко да гоовря.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР