Само два месеца след голямата сватба, Софи и Гринго се

...
Само два месеца след голямата сватба, Софи и Гринго се
Коментари Харесай

Първо в БЛИЦ! Софи Маринова: Гринго иска да ме застреля и залее с киселина

Само два месеца след огромната женитба, Софи и Гринго се разделиха, а разводът се трансформира в една от водещите нови из всички медии. Появиха се какви ли не спекулации по тематиката, само че до този миг Софи пазеше безмълвие. Досега!

Единствено и единствено пред наш кореспондент тя даде екзклузивно изявление за влошените връзки с Гринго и призна цялата истина!

Хванахме я да си приказваме до момента в който чакаше реда си в полицията, с цел да напише поредна тъжба против към този момент някогашния си брачен партньор, който към този момент два месеца не стопира да я тормози, изнудва и заплашва. Четете какво сподели прочувствената Софи със сълзи на очи особено за нашите читатели.

- Софи, за какво се разведохте с Гринго?

- Защото е нападателен, протяга ръка ми и не се разбираме. Вече втори месец сме разведени, само че той не стопира да върви по мен, следи ме. Заплашва мен и детето ми. В момента съм в прокуратурата и си депозирам тъжба. Все си мислех, че ще си тръгне по пътя, обаче той не се схваща. Идва на участията ми с компания от 20 индивида и стартира да агресира.

Цялата откровена изповед на Софи за развода с Гринго и проблемите по-късно може да четете на show.blitz.bg.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР