Само два дни след като стана майка за втори път,

...
Само два дни след като стана майка за втори път,
Коментари Харесай

Поли Генова представи новия си хит Na Na

Само два дни откакто стана майка за повторно, Поли Генова показа новата си ария Na Na “.

Премиерата на парчето прозвуча по едно и също време по всички огромни радиостанции в страната през днешния ден, 25 ноември, тъкмо в 10:30 ч.

С „ Na Na “ изпълнителката изпраща една извънредно сполучлива година както в професионален, по този начин и в персонален проект, откакто преди няколко дни стана майка на момиченце с красивото име Леа Ка̀трин.

Видеоклипът към „ Na Na “ към този момент е онайн и е първият на Поли, в който тя не взема присъединяване, заради напредналата си бременност по време на фотосите. Нестандартната и завладяваща хореография във видеото е показана от двама танцьори и е дело на професионалния хореограф Милен Данков. Този път Поли се доверява на творчеството му освен за танците, само че и за режисурата на видеоклипа, който е сниман във високотехнологичен офис на интернационална компания. Въпреки невъзможността на Поли да вземе директно присъединяване в снимането на видеоклипа, тя участва по време на реализирането на целия план и работи до последно по него. Сингълът ще бъде дистрибутиран цифрово от Warner Music посредством Орфей Мюзик. Видеоклипа към песента можете да гледате тук: https://bit.ly/3DSbRIe. Парчето е налично във всички огромни музикални стрийминг платформи.

„ Благословена съм в границите на 3 дни да имам не едно, а цели две щастливи събития в живота си. С този план адресирам една извънредно сполучлива година, която ме зареди с толкоз позитивни страсти, които ще насоча към идващите си планове “ – споделя Поли Генова.

2021 година беше извънредно сполучлива за Поли Генова. Изпълнителката подари на почитателите си цели 3 страхотни концерта. След супер триумфа на първия независим концерт #1 в Античния спектакъл в Пловдив, тя продължи да изненадва публиката, като трансформира събитието в мини турне. След първата дата Поли Генова добави още две за шоуто – в Созопол и София. В неповторимия шоу театър на Поли, особено присъединяване като гост-изпълнители взеха нейните сътрудници и другари Владимир Ампов-Графа, Косьо Цеков от ФСБ, израелецът Барак Битон, с който изпълнителката има дует в последния си албум „ Твоя “, както и Любо Киров, с който Поли показа първия си дует на сцената на Античния спектакъл. През 2021 година Поли се трансформира и в „ Изпълнителка на годината “, откакто пусна шлагерите „ Last Night “, трансформирала се в най-слушана ария в родния ефир, и сингълът ѝ „ No more “ и се готви за още по-успешни планове през идната година.

Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР