Само два дни след като беше назначен на поста Директор

...
Само два дни след като беше назначен на поста Директор
Коментари Харесай

Общинското предприятие за чистота в Пловдив с нов директор

Само два дни откакто беше назначен на поста Директор на общинското дружество " Чистота " Тодор Гичев е подал оставка . Това оповестиха от Община Пловдив.

Причината за това е възможен спор на ползи . Според публикувана в медиите информация, Тодор Гичев е брат на дългогодишния чиновник и шеф на КМД - ЕООД - Пловдив. Фирмите се занимават с превозване на битови боклуци ", " машинно поддържане на чистотата на териториите за публично прилагане ", " зимно поддържане - наряди и така нататък ". Управлява и Екологичния цех в с. Шишманци или по-просто казано, дава отговор за почистването на Пловдив.

По думите на Гичев, той се е отдръпнал, с цел да няма подозрения.

" Поемам тази отговорност и депозирам оставка като шеф Оперативна програма " Чистота ". Не желая името ми и това на община Пловдив да бъдат опетнени, тъй като съм човек с чест и морал ", съобщи някогашния към този момент началник на сдружението.

Така от през днешния ден шеф на " Чистота " -та в Града на тепетата, отново с предопределение от кмета Костадин Димитров, става актуалният зам.-шефката на общинското дружество Десислава Георгиева.

Тя е била шеф на Регионалната ревизия по околната среда и водите - Пловдив. Георгиева е инженер-магистър със компетентност " Техника и технологии за запазване на околната среда ". Има опит като шеф на отдел " Управление на отпадъците и запазване на почвите " в Регионална инспекция за опазване на околната среда - Пловдив. Преди това е работила на разнообразни позиции в " Чистота ".
 Общинските сдружения - най-вече здравни и по чистотата
Общинските сдружения - най-вече здравни и по чистотата

Общините вземат участие в над 580 търговски сдружения., чиито активи надвишават 7 милиарда лева.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР