Само два дни - днес и утре - имаме да

...
Само два дни - днес и утре - имаме да
Коментари Харесай

Плащайте данъците, срокът изтича

Само два дни - през днешния ден и на следващия ден - имаме да се разплатим с локалните налози. Срокът за налог здания и такса боклук, налог МПС и патентния налог изтича на следващия ден в края на работния ден, предизвестиха от община Пловдив. След тази дата стартират да начисляват лихви за просрочие.

Гишетата на дирекция " Местни налози и такси " в регионите " Южен ", " Западен ", " Северен " и " Източен " работят от 8,30 до 16, 30 часа. В " Централен " на ул. " Радецки " 18 а касите са отворени от 8 до 17.30 часа. В кметството на " Тракия " на бул. " Освобождение " може да се заплати от 8.30 до 17 часа.

Задълженията може да се погасят по интернет, употребявайки системата виртуален ПОС, наличен с ПИН код, възложен от Дирекция „ Местни налози и такси”, на страницата на Община Пловдив www.plovdiv.bg. Плащания се правят на касите на Изипей /Easypay/ и по интернет, посредством системата Ипей /ePay/, на интернет страница www.epay.bg; Другият вид е да се употребяват касите в пощенските станции на „ Български пощи” ЕАД и посредством ОББ АД, Инвестбанк АД, Банка ДСК ЕАД и Банка Пиреос България АД;

Общинската дирекция предлага още един метод за заплащане на трите налога - по интернет, посредством портала за електронни услуги на Националната организация за приходите, налични с ПИК код, публикуван от Национална агенция за приходите, на интернет страница www.nap.bg;

Информация за размера на отговорностите се дава на телефоните на дирекцията " Местни налози и такси " 032/276928; 032/276917; 032/276913 и 032/276922, а също по този начин може да се вземе от интернет страници - www.plovdiv.bg, www.epay.bg, www.nap.bg.
тагове налози период община Пловдив
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР