Само до няколко седмици елитните секс магазини у нас ще

...
Само до няколко седмици елитните секс магазини у нас ще
Коментари Харесай

Скандал! Пускат вибратори Костя Копейкин

Само до няколко седмици елитните секс магазини у нас ще бъдат залети с първокласни вибратори, серия презервативи, че дори и надуваеми кукли с марката (забележете!) Костя Копейкин.

Разбира се, както сами се досещате, продавач на атрактивните артикули няма да е водачът на партия „ Възраждане ” Костадин Костадинов, фамозен със злочестия си прякор, а негови политически съперници. Целта не е реклама на партийния водач, минаващ за секс знак в русофилските среди, а по-скоро осмиването му и здрава насмешка, изясняват осведомени с подлия проект.

Неофициално се твърди, че зад необикновеното бизнес начинание стоят хора от групировката на Стефан Янев „ Български напредък ”.
Както е известно, двете партии са в пикантен спор кой да обере гласовете на тукашните почитатели на Владимир Путин. За момента Костадинов се оправя по-добре, само че и почитателите на Янев не се дават елементарно и считат, че имат шансове да го изместят.

Както към този момент стана ясно, деятелите на ексслужебния министър председател се заканиха да извадят уличаващи документи, че Костадин Костадинов е с цигански генезис.
Пускането на секс атрибутите би трябвало да е връх в плануваната акция по разкритие на „ Възраждане ” като сътрудници на Запада, чиято подмолна и добре законспирирана задача била да разединят бг русофилите.

Идеята за секс играчките „ Коста Копейкин ” се родила едвам преди няколко дни, разкриват осведомени. Повод е новината, че от „ Възраждане ” са запазили като комерсиална марка, прякора на своя водач, с който е окарикатурен в обществените мрежи.
Документите за регистрацията на марката „ Костя Копейкин ” са подадени на 20 юли тази година от секретаря на групировката Деян Николов. На същата дата е непокътнато и името партия „ Възраждане ”, дружно с изправения лъв, който е знак на групировката.

Докато патентоването на емблема и име е нещо разумно, въпреки всичко такава процедура имат и останалите обединения, то запазването на подигравателния прякор на водача е нещо много нетипично.
Вероятно Костадин Костадинов е разчитал, че притежавайки комерсиалната марка „ Костя Копейкин ”, може да забрани на своите съперници да употребяват това фразеология, когато го загатват, даже и да заведе каузи против всеки, осмелил се да намекне с прякора му, че е проводник на съветската идея, а не български възрожденец, за какъвто желае да мине.

От обясненията на Костадинов пред публицисти стана ясно, че не се припознава в прякора Костя Копейкин.
Той разясни, че с група симпатизанти се канят да основат фондация с това име, която ще раздава годишни награди. Парите за фондацията ще се събират от „ делата против богати и продажни медии ”, уронващи положителното име на литературния воин, както и името на фондацията.

Бърза инспекция сочи, партийният секретар Деян Николов към този момент е запазил името Костя Копейкин в Търговския указател. Така никой различен, с изключение на него няма опция да записва компания или фондация с това име.
Адвокати обаче побързаха да попарят проектите на Копейкин и компания за цензура.
Юристите разясниха, че притежанието на дадена комерсиална марка не дава безспорни права върху самите думи в името – в противоположен случай нямаше да останат свободни думи в говоримия език. За това и всеки конкурент на русофилската групировка, умерено може да посочва нейният началник с прякора Костя Копейкин в вербален или писмен вид.

Патентът върху „ Костя Копейкин ” не разрешава само на други търговци да пускат артикули с тази марка. Дори и това си има своята специфичност, допълват прависти. Оказва се, че пълномощникът на Костадинов си е приключил много калпаво работата.
В документите за опазване на комерсиалната марка, партийният секретар Деян Николов е отбелязал единствено част от графите в  Международния класификатор на стоките и услугите, за които марката е непокътната.

Това са „ аксесоари за дамско долни дрехи (галантерия) ” в клас 25, „ циркови представления ” и „ шоупродукции ” в клас 41, „ организации за осиновяване ”, „ адвокатски услуги ”, „ арбитраж ”, „ астрологични съвещания ”, „ връщане на изгубени движимости ”, „ генеалогични изследвания ”, „ гледане на деца ”, „ гледане на домашни любимци ”, „ гледане на карти таро за трети лица ” в клас 45.

Вероятно от недовиждане, само че в документите за регистрация на марката „ Костя Копейкин ” не е посочен и клас 10, който включва: медицински, хирургически и дентални апарати, устройства и произведения за полова интензивност.
Това значи, че вибратори, презервативи или надуваеми кукли на различен производител могат умерено да се продават с марката „ Коста Копейкин ”.

Пропускът мигновено е видян от почитателите на съперника на Костадинов – Стефан Янев. Запознати разкриват, че след направено подаяние от прочут предприемач, в Китай към този момент е поръчана първата партида вибратори и презервативи, носещи прякора на Костадинов.
Има проекти за продажба и на надуваема секс кукла, която би трябвало да е копие на мускулест чернокож. Тук алтернативата е, дали е законно в лице тъмнокожият юначага да прилича физиономията на Костадин Костадинов, разясниха през смях хората стоящи зад новият секс план „ Костя Копейкин ”.
Източник: Уикенд 



 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР