Само дни след като звездата от Канзас Сити Чийфс Травис

...
Само дни след като звездата от Канзас Сити Чийфс Травис
Коментари Харесай

Джейсън Келс извиква Травис, след като звездата от Канзас Сити Чийфс се блъсна в треньора Анди Рийд по време на Супербоул

Само дни откакто звездата от Канзас Сити Чийфс Травис Келс завоюва още един Супербоул, по-големият му брат Джейсън сподели на брат си, че той " прекрачи границата ", когато се блъсна в своя старши треньор Анди Рийд по средата на мача.

Джейсън Келси, който самичък завоюва Супербоул с Филаделфия Ийгълс преди шест години, сподели, че държанието на брат му е „ недопустимо “ по време на нов епизод на „ Новите върхове “ – подкастът, който двамата вършат дружно.

Кой има най-вече победи на Super Bowl? Отборите и играчите с най-вече пръстени в историята на НФЛ Колко Супербоула са спечелили Чийфс? Всички минали победи и изяви на Канзас Сити Победители на Super Bowl през цялата история: Пълен лист от 2024 година до първата през 1967 година

„ Ти прекрачи границата “, сподели Джейсън, който сподели на съотборниците си предишния месец, че възнамерява да се пенсионира. — Мисля, че и двамата можем да се съгласим с това.

25-22 победа в продълженията. Mecole Hardman Jr., необятният правоприемник на Chiefs, който хвана...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР