Само дни след като Усман Дембеле се зарече, че е

...
Само дни след като Усман Дембеле се зарече, че е
Коментари Харесай

Денис Суарес също се е вкопчил в мечтата Барселона

Само дни откакто Усман Дембеле се зарече, че е твърдо решен да успее като футболист на Барселона, същото стори различен от неговите съотборници, които получават по-рядко късмет за изява – Денис Суарес.

Испанецът бе част от тима на каталунците, който извъртя 2:2 като посетител на Селта Виго в Примера дивисион във вторник вечер. Това беше рядка поява на терена за 24-годишния състезател, който към този момент не съумява да убеди треньора Ернесто Валверде.

Дембеле: Няма да си ида единствено след една година в Барса

През последните няколко трансферни прозореца доста се изговори за възможна продажба на Суарес, но някогашният състезател на Манчестър Сити е твърдо решен да пребори мненията за себе си. „ Никога няма да се уморя да дублирам, че имам контракт за още 2 години. Искам да съумея тук и ще го сторя”, закани се Суарес.

„ Винаги би трябвало да ставаш по-добър и да се учиш от грешките си. Ще се боря, тъй че да играя повече време, а това не е елементарно.”

Иниеста афишира раздялата с Барса след финала за Купата

„ Винаги се пробвам да демонстрирам какво умея и че заслужавам да играя повече. Обичам да завладявам терен и да движа топката напред. Това е моята игра – постоянно давам всичко от себе си и поемам опасности. Мечтата ми е да съумея в Барселона.”

Въпреки всички компликации Денис Суарес може да се похвали с прилични индикатори през този сезон. В своите 23 мача на всички фронтове той е отбелязал 3 гола и е дал 6 асистенции.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР