Само дни след като огромен пожар унищожи част от магистрала

...
Само дни след като огромен пожар унищожи част от магистрала
Коментари Харесай

Друг пожар избухна под магистрала на Лос Анджелис

Само дни откакто голям пожар унищожи част от автомагистрала 10 в центъра на Лос Анджелис, различен пожар избухна под друга автомагистрала.

Обаждания по отношение на дейни пламъци за първи път пристигна от пасажери, шофиращи покрай кръстовището на автомагистрали 105 и 110 в Южен Лос Анджелис към 7 часа сутринта във вторник сутринта.

Кадри от Sky5 демонстрираха горяща част от земя до преходната рампа сред източната автомагистрала 105 и на юг 110 покрай резиденции на задънена улица.

10 Пожар на автомагистрала, разпален със „ злонамерено желание “, споделя Нюсъм

Според Рич Прикет от KTLA 5 пламъците наподобява са се популяризира от лагер към близката растителност.

„ От това, което виждаме тук от Sky5, наподобява, че това е някакъв лагер, който гори под надлеза “, сподели Прикет. „ В момента той се съдържа в тази една дребна област. “

Огънят нямаше толкоз доста гориво спрямо този, който принуди 10-те да се затворят за неопределен срок, сподели той, което направи битката с пламъците на Във вторник сутринта е доста по-лесно.

„ Тук няма толкоз доста гориво и достъпът е по-добър, тъй че...пожарникарите съумяха да стигнат бързо тук и да сложат маркучи на това “, продължи Прикет.

Снимки: Огромни пожарни факли на автомагистрала 10 в центъра на Лос Анджелис

Движението започваше да се забавя по 105 и служащите на Caltrans бяха видени на рамото на автомагистралата, работещи, с цел да получат по-добър ъгъл, с цел да задържат дейни пламъци. Жители на близки домове и жилищни здания също бяха видяни да излизат на открито, с цел да видят по-добре огъня.

Маркучите, които пожарникарите използваха за гасене на огъня, минаха през влакови релси, само че не бяха видяни влакове и не са оповестени забавяния, сподели Прикет.

До 7:15 сутринта екипите на пожарната са овладяли пожара. Няма известия за пострадвания.

За най-новите вести, времето, спорта и поточно видео се насочете към KTLA.

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР