Само дни след като Деси Банова съобщи, че автомобилът й

...
Само дни след като Деси Банова съобщи, че автомобилът й
Коментари Харесай

Деси Банова: Надявах да има щастлива развръзка, но колата ми вероятно е в нечий гараж

Само дни откакто Деси Банова заяви, че автомобилът й е откраднат пред очите й в столичен мол, пристигна новината, че е задържан един от крадците. Предполага се, че тъкмо той я е откраднал. До през днешния ден няма обаче нямаше публично удостоверение от полицията открита ли е колата и кой и за какво я е откраднал.

" Има формирано досъдебно произвеждане. Има арестувано лице. Установява се съпричастността на други ", съобщи Марио Киричков, Столична дирекция на вътрешните работи. По думите му арестуваният е от по този начин наречения " тежък контингент ". Той е престъпно проявен и осъждан.

" Такива коли не биха могли да останат дълго на територията на страната, тъй като са забележими и не са всеобщи. В множеството случаи се изнасят зад граница ", съобщи Киричков.

В предаването " Събуди се " Деси Банова съобщи, че се надява на правдивост.

" Много се надявах да има щастлива развръзка. Това е голямо безсрамие – да се случи измежду бял ден, пред очите на толкоз доста хора, на място с толкоз камери. Няма по какъв начин да мълчиш за сходно безсрамие ", съобщи Деси Банова. " Дотук органите на реда си правят добре работата. Надявам се да има правдивост и отмъщение за всички хора, които са потърпевши по същия метод ", съобщи Банова.

" Не ми е известно към този миг автомобилът да е открит, уповавам се да не е отвън България. Най-вероятно е в нечий гараж. Силно се надявам да бъде открита ", съобщи Деси Банова.

По думите й доста хора са я потърсили, откакто нейният случай стана прочут.

" Страшно доста хора ми писаха, телефонът ми прегря. Най-фрапиращият случай е на една дама, с малко бебенце, стопира за 10 минути в същия мол, с цел да купи пюре за бебето. Връща се и колата я няма. Обръща се към защитата и те стартират да й се подиграват, че очевидно е не запомнила къде я е паркирала ", описа Банова.

Тя е безапелационна, че може да познае индивидът, който няколко пъти се е блъснал в нея, преди да изчезне автомобилът.

Към момента трима са обвинените, един е задържан, двама се търсят.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР