Само девет месеца, след като беше назначен в Лудогорец е

...
Само девет месеца, след като беше назначен в Лудогорец е
Коментари Харесай

"Лудогорец" се разделя с треньора Дамбраускас, съобщават два ежедневника

Само девет месеца, откакто беше назначен в " Лудогорец " е пред изненадваща разлъка с първенците. Според двата спортни ежедневника " Мач Телеграф " и " Тема Спорт " наставникът на 10-кратните първенци на процедура към този момент не е отпред на " Лудогорец ".

По информация на двете издания треньорът няма да води отбора в неделния мач с " Левски ". Очаква се в срещата, която стартира в 20.15 часа, на треньорската пейка да бъде Станислав Генчев.

Към момента " Лудогорец " не разяснява публично информацията.

Причината за раздялата на " Лудогорец " с 44-годишния ментор е освен в групите на Лига Европа, а и слабото показване от началото на сезона. В последните месеци отборът не съумява да направи мощни мачове, като едно от изключенията беше в срещите с " Олимпиакос " от предварителните кръгове на Шампионската лига.

Дамбраускас беше. Литовецът дойде с уверението от клуба, че " ще се прави промяна ". Въпреки че изведе тима до десета купа Дамбраускас не съумя да впечатли в мачовете с директните съперници. При него " Лудогорец " загуби от " Локомотив " (Пловдив) в шампионата, както и два пъти от ЦСКА.

Шампионите бяха отстранени от алените в Купата на България след 1:1 и 1:2, а в шампионата претърпяха тежко проваляне с 1:4 в София.

В 37 мача дотук Дамбраускас има 25 победи, седем равенства и седем провали отпред на първенците при голова разлика 78:32.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР