Само ден след принц Хари и Меган Маркъл обявиха, че

...
Само ден след принц Хари и Меган Маркъл обявиха, че
Коментари Харесай

Меган и Хари ще се появят в интервю за Опра Уинфри и може да очакваме неочакваното

Само ден след принц Хари и Меган Маркъл оповестиха, че чакат второто си дете, телевизия CBS заяви, че ще даде ефир на „ съкровен диалог “ на двойката с Опра Уинфри .

90-минутното предаване ще бъде излъчено в неделя, 7 март, предава.

„ Уинфри ще беседва с Меган, херцогинята на Съсекс, в обстойно изявление, обхващащо всичко от стъпването в живота като кралска персона, брак, майчинство, филантропска активност до метода, по който се оправя с живота под мощен публичен напън “ , гласи формалното изказване от малкия екран.

„ По-късно към двeте ще се причисли принц Хари, до момента в който приказват за преместването си в Съединени американски щати и бъдещите си очаквания и фантазии за тяхното увеличаващо се семейство. “

Изборът на Опра Уинфри за събеседник не е инцидентен - с изключение на другарка на Меган, която участва на сватбата ѝ с принц Хари през май 2018 година, тя е и един от съседите на двойката в Монтесито, Калифорния, където фамилията се нанесе през миналото лято. Телевизионната водеща си партнира дружно с принц Хари за документална поредност, отдадена на психологичното здраве, с премиера в платформата Apple TV + тази пролет.

 Опра Уинфри Getty

Не е известно дали Хари и Меган са обсъждали телевизионното изявление с кралица Елизабет, само че те не са се съветвали с придворни в Бъкингамския замък. Източник от Двореца обаче издава, че херцогът и херцогинята към този момент не са задължени да се допитват до кралското домакинство след отдръпването си като работещи членове на фамилията, написа.
 Елегантното „ довиждане “ на Меган Маркъл  Елегантното „ довиждане “ на Меган Маркъл  Елегантното „ довиждане “ на Меган Маркъл  Елегантното „ довиждане “ на Меган Маркъл
Разговорът на Опра Уинфри с херцога и херцогинята на Съсекс ще бъде първото излъчено по малкия екран изявление на двойката по-късно по случай годежа им през 2017 година Последните им откровения пред камера бяха две годии по-късно като част от документалния филм „ Хари и Меган: Африканско странствуване “. В него Хари призна, че със своя брат Уилям са поели по разнообразни пътища, а Меган призна за компликациите в новата си роля като херцогиня. Тези самопризнания се оказаха първи сигнал за смяна в посоката, която двойката ще поеме.



И до момента в който в изявлението за Опра Уинфри бихме очаквали нещо не по-малко трагично, надали това ще се окаже по този начин. Източник на счита, че изявата на херцога и херцогинята ще бъде деликатно премислена, с цел да може двойката да избегне обвинявания в струпване на пари от връзката си с кралското фамилията и навлизане в личния си персонален живот.

„ Съсексите разполагат с войска от добре платени професионални съветници, тъй че те ще се появят за изявлението добре готови и репетирали, само че ще би трябвало да бъдат деликатни, изключително когато приказват за сина си и бащата на Меган “, твърди анализатор на.

„ Меган е доста интелигентна и допускам, че ще ще става дум по-скоро за оповестяването на това какво им следва и какво ще вършат в Лос Анджелис. Хари и Меган няма да основат безредици, не си коства да скапват нищо. “
 6 откачени конспирации за Меган Маркъл, които ни шокираха  6 откачени конспирации за Меган Маркъл, които ни шокираха  6 откачени конспирации за Меган Маркъл, които ни шокираха  6 откачени конспирации за Меган Маркъл, които ни шокираха
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР