Само ден, след приключването на предизборната кампания, в интернет се

...
Само ден, след приключването на предизборната кампания, в интернет се
Коментари Харесай

Ексклузивно в BulNews! Кандидат-кметичка на ПП във Врачанско се раздава във филм за възрастни, справя се впечатляващо /видео 18+/

Само ден, след приключването на предизборната акция, в интернет се появи видео с присъединяване на претендент за кмет, повдигнат от Политическа партия.
Порноклипът е качен в платформа, в която има специфичен раздел за България.
Главният воин във кино лентата за възрастни е Ивелина Стоянова, известна в обществените мрежи като Iva Moto. По време на предизборната акция стана ясно, че 23-годишната хубавица е звезда в TikTok, където натрупа доста фенове.
Оказа се, че с изключение на в обществената мрежа, атрактивната кандидат-кметичка е звезда и в уеб страниците, които оферират домашно порно. В изборите тя претърпя крах и не завоюва във врачанското село Горно Пещене, само че истината за нейните качества май ще се окаже друга. Очевидно силата на прохождащата в политиката млада жена не е в участията и в допитването до народа, а в неговото облекчаване със всички сили и средства.
В порно клипа Ива Мото се раздава като опитна актриса, която не търпи взаимни отстъпки в своята работа. Девойката извършва всички инструкции на режисьора, който в тази ситуация е и консуматор на нейните умения. Хубавато е, че кадидат-кметичката от Политическа партия не се срами да показва своите орални и вагинални умения, като самоуверено театралничи с лицето си. Човек би си помислил, че е родственик на Лена и Кирчо от онази история с парапета.
В профилирания уебсайт за българско порно не написа кой е снимал клипа, само че явно е умел в тази приятна активност. Насоките, които дава по време на секса с Ива Мото могат да бъдат употребявани като образователно пособие от начинаещи ездачи.
Мотото на акцията на Политическа партия във Врачанско беше " За намерено ръководство "! Очевидно регионалното управление е положило задоволително старания, с цел да открие най-талантливите персони, които могат да вдъхнат живот на тези думи. Това порно демонстрира, че в партията се работи съществено с младежите и може да се разчита на тях да разчупят другояче сухата предизборна акция.
Можете да видите скандалния клип . Предупреждаваме, че фрагментите са 18+!
 
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР