Само ден след парламентарните избори разбирам, че за мой колега

...
Само ден след парламентарните избори разбирам, че за мой колега
Коментари Харесай

Борис Бонев: Отново наблюдаваме принципа разделяй и владей

Само ден след парламентарните избори разбирам, че за мой сътрудник от Демократична България, се оказвам най-големият им зложелател. Дори в изборите, в които не съм взел участие, а съм бил наблюдаващ и съм следял за честността на вота в кв. Факултета. На предните избори участвах и се оказа, че съм “откраднал ” нечии гласове, които очевидно някому принадлежали по право.
Отново правилото е разделяй и владей. Отново има присмиване на гласоподаватели, вместо да намерим метод да притеглим тяхната поддръжка. На мен сътрудниците от Демократична България изрично не са ми врагове, а в противен случай.
 Калин Янакиев: Гласувалите ясно демонстрират, че стартира краят на превъзходството на ГЕРБ Калин Янакиев: Гласувалите ясно демонстрират, че стартира краят на превъзходството на ГЕРБ
С вота си през вчерашния ден, българите ясно демонстрираха, че нетърпимостта към досегашния популистко-олигархичен модел ГЕРБ и патриотите е станал прак...
Дори тези, които са ме блокирали, с цел да не виждам какво пишат против мен или пък с цел да мога да им отговоря. Врагът е крадливото, некадърно и мърляво ръководство на ГЕРБ, което разяжда града ни от повече от десетилетие.
Предстоят тежки години за залязващата на политическата сцена формация ГЕРБ. Убеден съм, че методът да бъдат отстранени час по-скоро е да се разшири поддръжката за алтернативата.  А това може да стане единствено с готовност, умения и доста денонощен труд, а не с мятане на тиня, безпочвени обвинявания и меко-казано опашати неистини.
Време е за фокусирани, обединени дейности и създаване на мостове, тъй като с 10% не се взима ръководството на страната, само че пък с недалновидно и импулсивно държание и тези 10% се губят бързо.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР