Само ден след като се сгоди, Деми Ловато празнува друг

...
Само ден след като се сгоди, Деми Ловато празнува друг
Коментари Харесай

Деми Ловато две години след свръхдозата: Сгодена и без никакви пороци

Само ден откакто се сгоди, Деми Ловато чества различен значим празник: две години откогато е изцяло „ чиста “.

27-годишната певица беше приета в болница преди две години след свръхдоза хероин, както съобщаваха медиите по това време. За благополучие тя оцеля и в този момент назовава този ден " денят, в който се случи знамение ". В послание в обществените мрежи тя разкри по какъв начин се усеща през днешния ден.

„ Днес е моят ден на знамение. Благословена съм да го имам. Денят, в който лекарите избавиха живота ми. Денят, в който в моят живот се случи нещо, за което в никакъв случай не съм мечтала “, стартира тя. „ Само две години след този ужасяващ ден, аз се вричам на любовта на живота си и почтено мога да кажа, че съм се отървала от всички демони. Никога не съм мислила, че е допустимо да се усещам по този метод. И освен тъй като се влюбих, а тъй като през последните две години работех повече върху себе си, в сравнение с през целия си живот “, продължава тя.

„ Преди да получа годежния пръстен на ръката си, си дадох обещание, че ще се обичам без значение от всичко. Не можеш да обичаш различен човек, до момента в който не обикнеш себе си ", споделя Ловато и благодари на Бог.

„ Благодаря ти, Боже, за този мир и схващане, само че най-много тъй като ми даде сили да се оправя с най-мрачните времена. Благодаря на моето семейство, другари и почитатели, че постоянно ме поддържат и почитат моето персонално пространство. Обичам ви всички. "

Певицата се сгоди за приятеля си, артиста Макс Ерих, след траяла четири месеца връзка.

27-годишната годишната Ловато и 29-годишният Ерих са дружно от март и взеха решение да прекарат карантината поради коронавирусната пандемия в дома на певицата.

Само четири месеца по-късно Деми и Макс подхващат сериозна стъпка в връзките си с решението да се сгодят. По думите на Ловато за нея е " чест " да одобри предлагането за брак на своя обичан.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР