Само ден, след като победиха ЦСКА с 1:0 на стадиона

...
Само ден, след като победиха ЦСКА с 1:0 на стадиона
Коментари Харесай

След победата над ЦСКА: Високо напрежение в Ботев

Само ден, откакто победиха ЦСКА с 1:0 на стадиона в " Надежда ", от Ботев (Пловдив) използваха обществените си мрежи, с цел да накарат изпълняващия функционалността на биткойн шеф в клуба - Георги Манолов, да се извини поради негово изказване в обществените мрежи. То беше в духа на това, че в случай че Христо Ботев беше наш съвременник, щял да е биткойнър.
 ЦСКА - Ботев (Пловдив) 0:1 в мач от Първа лига
Нов треньор, нова загуба! ЦСКА се провали и в дебюта на Александър Томаш!

" Червените " отстъпиха и на Ботев

Ето какво написаха пловдивчани:

Уважаеми ботевисти,

Във връзка с изразено в общественото пространство персонално мнение на господин Георги Манолов, изпълняващ функционалността на биткойн шеф в ПФК " Ботев ", по отношение на Патрона на нашия клуб - Христо Ботев, заявяваме следното: ПФК " Ботев " остро осъжда и смята за безусловно недопустимо сходно изявление. За нас няма нищо по-важно от това името и делото на нашия Патрон да останат чисти и непокътнати, като заявяваме отговорно, че всеки един чиновник в клуба, решил без да пита да споделя обществено персоналните си усещания по тематики, надхвърлящи неговите подготвеност и пълномощия, ще понесе произлизащите от това последици.

Задължаваме господин Георги Манолов да сервира обществено опрощение пред цялата " жълто-черна " общественост за нелепото и уронващо престижа на клуба ни изявление, като за задачата ще му предоставим ресурсите на клубната телевизия.

С почитание, Ръководството на ПФК " Ботев "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР