Само ден, след като „големият кораб” на българската естрада Силвия

...
Само ден, след като „големият кораб” на българската естрада Силвия
Коментари Харесай

РЕЦИДИВИСТ: Силвия Кацарова заряза БМВ-то като камила в пустиня

Само ден, откакто „ огромният кораб” на българската сцена Силвия Кацарова бе изловена, че паркира джипа си в пешеходна зона до постройката на Би Ти Ви, 68-годишната русокоска бе изловена от четец на Lupa.bg в следващото нарушаване още веднъж покрай медия.



По-рано през днешния ден, с цел да разноски йоркширския си териер, Силвия заряза своето БМВ Х5 със задницата на улицата, след което усмихната до уши стартира да се митка по централната софийска ул. „ Св.Св. Кирил и Методий”. Само на метри от паркирането като арабин в пустиня се намира редакцията на народен ежедневник.



Предвид рецидива на автомотоиздънките и възрастта на певицата, изцяло е допустимо Силвия Кацарова да има потребност от обновителен шофьорски курс, с цел да си напомни Закона за придвижване по пътищата, допуска Lupa.bg.



В наша обява от през вчерашния ден, 18 май, показахме по какъв начин изпълнителката на „ Големият транспортен съд минава” затапи с джипа си пътя на пешеходците покрай Би Ти Ви.



Блондито бе изловено от млада майка с бебе в количка, която направила забележка на Кацарова, само че вместо опрощение, получила сопване, че „ младите си нямат друга работа и се чудят защо да се заяждат”.

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР