Само ден преди Вечното дерби в София (на 14 май),

...
Само ден преди Вечното дерби в София (на 14 май),
Коментари Харесай

Бербатов показа купата на Шампионска лига в София

Само ден преди Вечното дерби в София (на 14 май), на особено квалифицирано събитие, защити посетители, както и почитателите на футбола, които демонстрираха предпочитание, съумяха да видят от близко един скъп трофей – купата на УЕФА Шампионска лига.

Желаещи да я видят несъмнено не липсваха и се изви дълга опашка пред НДК (където бе формалното събитие), която стигаше чак до фонтаните.

Специално за събитието дойде и Димитър Бербатов . Той, както и хора от екипа на уредниците на събитието, сложиха за задачата специфични бели ръкавици , с цел да може да допрян скъпия трофей.

За всички искащи важеше правилото, че може да застанат покрай купата и да се снимат с нея, само че без да я допират. Не липсваха и дребни фенове , които се интересуваха дали това е същинската купа на Шампионска лига или имитация.
 Анита Иванова
Те останаха възхитени от обстоятелството, че това е действителният емблематичен трофей , който бе единствено на метри от тях.

Малчуганите, а и техните родители, не пропуснаха шанса да се снимат с Бербатов, а и да си вземат картичка с подпис от него. Имаше и готови фенове на футбола, които бяха приготвили дарове за футболиста.

Самият той насочи съвет към родителите, а точно: „ Нека родителите да не бъдат прекомерно нападателни и амбициозни с това, което желаят тяхното дете да реализира, защото това е животът на детето, а не техния живот. Моите родители в никакъв случай не са ми казвали – ти ще станеш футболист, аз самичък си го избрах. Детето, растейки би трябвало да може да избере това, което го прави щастливо. По време на растежа му родителите би трябвало да бъдат до него, като другари и родители, да му оказват помощ и направляват, само че изборът би трябвало да бъде на детето “.

" Всичко, което съм постигнал, е с воля, дебелоглав и упоритост. Постигайки го - бях най-щастливия човек на света ", сподели Бербатов.

Само след броени часове през днешния ден (15 май) от 17 часа, на националния стадион „ Васил Левски “, пък ще се срещнат двата българки гранда ЦСКА и Левски , които ще се борят за Купата на България. Бербатов довери, че ще бъде на стадиона. Въпреки че беше същинска звезда с екипа на ЦСКА, той не си разреши да изкаже фенски пристрастия.

" Аз към този момент съм в позиция, в която би трябвало да бъда над фенските пристрастия , защото се боря за напълно друго нещо в българския футбол и би трябвало да бъда безпристрастен в тази ситуация. Затова отивам, виждам, следя, ще се веселя да стане празник и футболът да завоюва от цялото нещо ", сподели той.
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР