Само ден преди старта на новия сезон на най-големия коз

...
Само ден преди старта на новия сезон на най-големия коз
Коментари Харесай

Ники Кънчев влиза в Би Ти Ви ден преди „Капките“ в Нова

Само ден преди старта на новия сезон на най-големия коз в пролетната стратегия на конкурентната Нова тв – „ Като две капки вода “, ще се случи огромното завръщане на Ники Кънчев в „ Стани богат “ по bTV.

 

Вероятно неслучайно bTV разгласи в последния миг, че започва куиз шоуто си с новия му остарял водещ Ники Кънчев идната събота – 17 февруари.

Точно както в „ Капките “, които започват на 18 февруари, първият епизод и на „ Стани богат “ ще е благотворителен.

 

От медията са взели в последния миг решението „ Стани богат “ да блесне на екран с Ники Кънчев ден преди специфичния епизод на „ Капките “, който ще събере звезди от ранга на Владо Михайлов, Александър Сано и Веселин Маринов.

Припомняме, че единствено 4 дни преди да бъде оповестено публично от малкия екран оповестиха, че от 20 ч. в събота ще излъчат кино лентата „ Българска социалистическа партия – Бесни Страшни Пенсии 2 “. Това се случи предишния петък.

 

разгласи огромните промени в програмната си скица във вторник и стана ясно, че вместо кино лентата пуска първия епизод на „ Стани богат “, в който водещ от десетилетие насам ще е Ники Кънчев. Както сами се досещате за почитателите на играта това е огромно събитие и се чака то да вдигне внезапно рейтинга на медията. Вече повече от месец феновете спорят кой е по-добрият водещ на куиз шоуто – дали журналистът, който бе хазаин от самия му старт през 2001 до 2014 година, или Михаил Билалов, който изпълняваше тази роля в продължение на петилетка – от 2018 до 2023 година, само че напусна предходната есен.

 

Така и не излиза наяве какво е заключението, само че е повече от несъмнено, че в събота пред екраните ще са и почитателите на Кънчев, и тези на Билалов. Докато едните ще се радват на обичаната си звезда, другите ще я подлагат на критика, само че по този начин или другояче за bTV е най-важно, че ще гледат

След благотворителната вечер куиз шоуто ще продължи в обичайния си формат с начален час 18 ч. от понеделник – 19 февруари.

 

Припомняме, че предишното лято bTV пусна серия от благотворителни епизоди на “Стани богат ”, които бяха планувани като самобитно изпращане на Михаил Билалов, само че след това се наложи да го задържат още един сезон. Сега по същия метод пък ще бъде посрещнат Ники Кънчев.

Междувременно стана ясно, че Билалов се приготвя за огромното си завръщане в план, който му отива доста повече от куиз шоуто – плануваният нов сезон на сериала „ Под прикритие “, въпреки, че и там се появиха редица кавги.

Автор: Уикенд

 

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР