Само ден остава до началото на най-големия форум на българското

...
Само ден остава до началото на най-големия форум на българското
Коментари Харесай

Отново е време за празника на виното DiVino.Taste!


Само ден остава до началото на най-големия конгрес на българското вино! Деветото издание на DiVino.Taste стартира в 15 часа на 22 ноември, петък, в софийския Интер Експо Център. През този уикенд, София още веднъж се трансформира във винена столица на България.Деветото издание на изложението-дегустация е най-мащабното до момента и ще събере под един покрив 85 винопроизводители! През трите дни на огромния винен празник посетителите ще имат избор да дегустират измежду над 550 качествени и забавни български виновност! За поредна година ще се търсят отговори на постоянно задаваните въпроси: Какъв е капацитетът на страната ни като винопроизводител? Кои са най-хубавите региони за винопроизводство у нас? Как да изберем виното в магазин или ресторант?

Новостите за DiVino.Taste 2019

И тази година DiVino.Taste предлага доста новости. Всички виновност, които избите показват и оферират за дегустация на ревюто, са включени в особено приложение за смарт телефони: DiVino (за Android) и DiVino App (за iPhone). Приложението ще бъде интензивно от първия ден на DiVino.Taste, 22 ноември. Новият app ще замести дегустационната брошура, която до момента служеше за указател на виновността.За пръв път 9-то издание на DiVino.Taste ще заеме две огромни зали - 5 и 6, на Интер Експо Център София. Зала 5 е отдадена напълно на българските мазета и техните виновност. Това е мястото, където въоръжени с подобаваща чаша имаме опция да се ориентираме в голямото предложение на нашия пазар. Със сигурност ще открием виновност, които не сме опитвали и производители, за които не сме чували. Избите, които дебютират тази година на DiVino.Taste са цели 13! А и по традиция доста винари избират точно DiVino.Taste с цел да показват новите си реколти и марки.

Съседната зала 6, наречена Good Mood зона, ще предлага улеснения за диалози и отмора, само че освен. Посетителите ще имат разполагаем вкусна храна, кафе специалитети и вода, особено подбрани деликатеси, зехтини, занаятчийски, био и натурални артикули, винени и кулинарни аксесоари и съдове, книги и списания на кулинарна и винена тема и още и още.... Вината, които са ви впечатлили по време на дегустациите, може да намерите в магазина на събитието, построен от Casavino.

За пръв път за експертите в сектора ще има и бизнес изложители с нужни на винарството артикули и услуги, предлагащи нови хоризонти за партньорство.

На DiVino.Taste 2019 е обособено особено дегустационно пространство - Fine Wine Corner - отдадено на българските локални сортове. Ще бъдат показани 25 подбрани виновност – всички те от локални сортове грозде за страната ни: мавруд, рубин, мелник, димят, тамянка, мискет, гергана... Това са редки виновност, множеството от по-стари реколти, в къси серии, или виновност, които показват в цялост капацитета на родните ни сортове и по най-хубав метод отразяват философията на своите основатели.

За пръв път в първия ден на DiVino.Taste 2019 ще се организира и Национална конференция Българското вино в ХХI век. Конференцията е на 22 ноември, петък, от 10:00 до 17:00 часа в зала Витоша на Интер Експо Център.

Подробна информация може да намерите на taste.bg
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР