Само да ви кажа, че една част от кандидат-депутатите от

...
Само да ви кажа, че една част от кандидат-депутатите от
Коментари Харесай

Грета Ганева хвали кандидат –депутати от ДБ, които помагат в Карловско, мрежата: долен пиар

„ Само да ви кажа, че една част от кандидат-депутатите от Демократична България са с лопатите в Карловско, а друга събират помощи и доставят храна и вода на бедстващите.

И тъй като сме в акция и с цел да не се употребява превратно, няма изявления за това, а го вършат безшумно, без фукане, както споделя Книгата на книгите, когато едната ръка дава, другата да не знае. И с образеца си мотивираха голям брой доброволци

В Деня на Съединението демонстрират какво е взаимност с грижа към индивида и мисля, че са единствените политици, които се хващат да ринат кал- това последното ще го покажат и в Народното събрание, имам вяра. ”. Това написа във Facebook профила си Грета Ганева от „ Демократична България ”.

Мрежата, обаче не бе съгласна с написаното от нея и ѝ отговори със скриншот от селфито на Теодор Михайлов и Елисавета Белобрадова от Демократична България, които се  похвалиха, че са на „ кални бани “ в наводненото село Каравелово.

Вижте и част от мненията:

Milena Aleksieva

Колко па да е безшумно? Летящата Коза, откак отиде с една лопата, всеки ден пуска напоително фотоси и постове, сякаш да ни уведомява какво било станало- все едно от заран до вечер не виждаме онлайн по медиите  Иначе си безусловно права- доброволчеството не е за фукане!

 

Dessislava Gadjalova

И от Българска социалистическа партия са там, несъмнено и от други партии!

 

Stefan Milenov  , пи ара в тази обстановка е цялостна дебилщина!!! Тихо и да не се бият барабани!!!!!!!!!

 

Любо Венков

Когато водещият претекст е предизборната акция, съпричастността към страдащите наподобява омърсена.

Има и трета група ДБейци, накипрени с бели фланелки, които през днешния ден ще обиколят да се снимат в 15 села в Пазарджишко (по 10 минути на село, не се шегувам).

Има и четвърта за наслада - да сте чули нещо за  Manol Peykov  , за акцията му? Човекът от месеци безшумно и с отчетност е на първа линия.

 

Сергей Ценков

На скрийншота са кандидат-депутатите от Демократична България Теодор Михайлов и Елисавета Белобрадова, позната като " Летящата Козила ", на които очевидно им е забавно ! Пи ара си е пи ар...

 

Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР