Само чудо може да спаси Нефтохимик“ след загубата с 1:3

...
Само чудо може да спаси Нефтохимик“ след загубата с 1:3
Коментари Харесай

„Нефтохимик“ ще чака чудо в реванша

Само знамение може да избави „ Нефтохимик “ след загубата с 1:3 (-19, -19, 26, 18) вкъщи от немския „ Фридрихсхафен “ в третия кръг на Шампионската лига. Родният първенец би трябвало да завоюва с 3:0 или 3:1 в реванша, с цел да стигне до „ златен гейм “.

„ Не ни доближи опит и убеденост, каквито имаше другият тим – съобщи треньорът Найден Найденов. – Те вършат доста малко неточности, а множеството от нашите играчи не са играли такива мачове. “

Добрата вест на бургазлии е, че новото попълнение Олександър Стаценко към този момент има право да играе в родното състезание. Украинският диагонал бе най-резултатният в мача с 19 точки.

Трудна ще е и задачата на дамския първенец „ Марица “ в реванша против съветския „ Енисей “ (Красноярск). След загубата с 2:3 късно във вторник пловдивчанки поеха на тежък път към Сибир. Сутринта след мача те потеглиха с рейс за Истанбул, откъдето излетяха за Москва. В съветската столица пък се прекачиха за Красноярск и през вчерашния ден завършиха 6600-километровото пътешестване.

Мачът е на следващия ден в 12,00 ч българско време като спечелилият влиза в груповата фаза, а изгубилият ще играе за Купата на ЦЕВ.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР