Само четирима републиканци ще бъдат на сцената в сряда за

...
Само четирима републиканци ще бъдат на сцената в сряда за
Коментари Харесай

Кои четирима републиканци ще бъдат на сцената за четвъртия президентски дебат?

Само четирима републиканци ще бъдат на сцената в сряда за четвъртия републикански президентски спор в Университета на Алабама в Тускалуза, разгласи Републиканският народен комитет в понеделник вечерта.

Бившият губернатор на Ню Джърси Крис Кристи, губернаторът на Флорида Рон ДеСантис, някогашният дипломат в Организация на обединените нации Ники Хейли, предприемачът Вивек Рамасвами са четиримата, които дават отговор на квалификациите, най-малкото поле, което към момента не е излизало на сцената по време на GOP първична акция.

Прагът, избран от RNC, беше най-високият, избран до момента, претендентите изискват да доближат най-малко 6% поддръжка в две национални изследвания или 6% в едно национално изследване, както и две изследвания от четири щатите с предварително гласоподаване - Айова, Ню Хемпшир, Невада и Южна Каролина. RNC утвърди анкетите, които биха класирали претендентите. Освен това претендентите се нуждаеха от най-малко 80 000 неповторими донора, като минимум 200 бяха от 20 щата или територии.

завърши обиколката си из вси...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР