Само че снимките се проточили много часове и в един

...
Само че снимките се проточили много часове и в един
Коментари Харесай

Гръмна Сега: Ужасяващ Инцидент Със Светлана Гущерова! Християн Още Не Знае!

Само че фотосите се проточили доста часове и в един миг на расовото животно му писнало да изпълява команди и да стои на едно место. Както и безропотно да театралничи пред обектива на фотографа Костадин Кръстев-Коко.

Той решил да покаже непокорния си манталитет и в действителност го сторил и то в най-неподходящия миг. Позите на Гущерова също му дотегнали и конят показал темперамент. Светлана била покачена на гърба му с вярата да бъде нащракана в най-запомнящите се фрагменти.

Но най-после на животното му пристигнало до гуша и той се изправил на задните си крайници. Половинката на милионера извадила необикновен шанс. Защото тъкмо когато коня се изправил на краката си от едната страна на красавеца бил човек от екипа на Гущерова, написа разкрития.ком.

Той хванал в последния миг прясната младоженка и по този начин я избавил. В противоположен случай Светлана нямало да се отърве единствено с нерешителност, а и с повече и то сигурни контузии.

Светлана Гущерова обаче не признала на мъжа си за сакатлъка. Тя не желала да го тревожи на вятъра. Въпреки това тя не спряла със фотосите.

Кокетката траяла да се снима на гърба на животното. Което в това време било сменено с малко пони от притежателите на конната база.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР