Само часове след явяването си пред съда, където се гледаше

...
Само часове след явяването си пред съда, където се гледаше
Коментари Харесай

Миро пусна за продажба Ламборджинито на Мария

Само часове след явяването си пред съда, където се гледаше мярката му, Миро Дзвера пусна първокласното возило Ламборджини Урус. Близо две години то бе карано от попфолк певицата Мария, която го получи за рождения си ден през януари. Тя го управляваше със супер скъпия регистрационен номер Сухопътни войски 2М2М, който хората споделят, че е бил запазена марка на заможното семейство. Символиката му е от имената на двойката – Мария и Миро.

Баровският джип е разгласен за обмен на цена от близо половин милион лв. – 499 000, откакто двамата трагично се разделиха. Мария го упрекна в побой и опасност с оръжие и входира молба за бракоразвод.

Лихварският необут Мирослав Соколов, прочут с прозвището си Миро Дзвера е подарил най-малко 4 коли на Мария за 2 години и то все от реномирани марки – Ламборджини, Ферари, Бентли и Мерцедес.

Ламбото е известно с това, че е най-бързият и безценен сериен джип в света. Мощността му е колосалните 650 кс, а от 0-100 форсира за 3.5 секунди, с което даже някои суперспортни коли не могат дас е похвалят. Максималната скорост на тежкото 2.2 тона возило е зашеметяващите 305 км/ч.

Луксозното му съоръжение включва керамични спирачки, черна алкантара на тавана, добавена действителност с 360 градусов облик на колата, независимо паркиране, разчитане на пътни знаци, масаж на седалките и доста други, написа lupa.bg.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР