Само булката и младоженецът ще могат да танцуват на сватбата

...
Само булката и младоженецът ще могат да танцуват на сватбата
Коментари Харесай

Само булката и младоженецът ще могат да танцуват на сватбата си в Турция

Само булката и младоженецът ще могат да танцуват на сватбата си в Турция след отварянето на ритуалните зали от 4 юли, а прегръдките и ръкуването са неразрешени. Това заяви министерството на вътрешните работи на страната.
Семейството и приятелите могат да се любуват на музиката, само че не могат да вземат участие в обичайния танц Халай, при който участниците танцуват прегърнати през рамо или хванати за ръце в редица или полукръг. Груповите фотоси са неразрешени, само че гостите могат да си създадат самостоятелни фотоси с двойката, при изискване че носят маски и стоят на безвредно разстояние.
Препоръчва се празненствата да се организират навън, а разрешеният брой на гостите зависи от размера на залата. Физическата отдалеченост ще се поддържа посредством съблюдаване на наложително разстояние сред масите. Температурата на гостите ще се мери при влизането им. Кината и театрите също стартират работа от идната седмица, а работното време на заведенията за хранене и кафенетата ще бъде удължено.
Турция заяви за първия си случай на ковид на 11 март, като от този момент записва над 190 000 инфектирани и 5001 смъртни случая. Броят на новозаразените в страната набъбна от началото на юни, когато беше позволено отварянето на кафенетата, заведенията за хранене, парковете и други публични места, напомня 24 часа.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР