Само болест може да ме спре от участие на изборите

...
Само болест може да ме спре от участие на изборите
Коментари Харесай

Тръмп не се отказа: Само болест може да ме спре от участие на изборите през 2024 г.

Само болест може да ме спре от присъединяване на изборите през 2024 година, отсече някогашният президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп в изявление за Real America's Voice

Тръмп беше питан неведнъж за проектите си за президентските избори през 2024 година, само че също толкоз неведнъж отклоняваше отговора. Липсата на безапелационен отговор Тръмп оправда със законодателството в Съединени американски щати по отношение на предизборните акции, и финансовото им отчитане. Затова този път водещият зададе въпроса по друг метод: " Има ли някаква причина, която да ви попречи да участвате в изборите? "

" Е, това може да е неприятно позвъняване от доктор или нещо сходно. Това също се случва ", отговори Тръмп, представен от БГНЕС.

„ Но в действителност, знаете ли, аз се усещам добре и просто не мога да виждам какво вършат с нашата страна “, добави той.

Тръмп беше на 75 години, когато за първи път встъпи в служба през 2017 година Тогава той беше най-старият президент на Съединени американски щати. Байдън обаче счупи върха, като встъпи в служба на 78- годишна възраст.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР