Само Бог знае какво ни е приготвило бъдещето, но аз

...
Само Бог знае какво ни е приготвило бъдещето, но аз
Коментари Харесай

Ибн Кейсън: Кубрат Пулев може да бъде световен шампион

Само Бог знае какво ни е приготвило бъдещето, само че аз знам, че той дава 100 % от себе си

„ Наясно сме, че ще се бием на негова територия, тъй че би трябвало да спечелим безапелационно. Точно по тази причина ще търсим нокаут, само че ще го създадем мъдро “, съобщи в изявление за БГНЕС треньорът на Кубрат Пулев – Ибн Кейсън, преди мача с Дерек Чисора на 9 юли.

Американският експерт изрази удовлетворение от подготовката на Кобрата за идния конфликт с Дел Бой.

„ Изключително удовлетворен съм, Кубрат даде всичко от себе си в подготовката, вложи се на 100 %, а това е всичко, което мога да желая от един боксьор “, сподели Кейсън.

Преди шест години Пулев победи Чисора с решение на съдиите в Хамбург, само че този път двамата се срещат в Лондон, а Кобрата ще потърси нокаута.

„ Мисля, че този път Кубрат може да завоюва с нокаут. Няма да прекаляваме с търсенето на нокаут, само че желаеме да го реализираме. Ако се отвори опция, несъмнено ще я използваме “.

„ Чисора постоянно е рисков, тъй като той е извънредно интелигентен боксьор. Много постоянно с годините боксьорите разчитат от ден на ден на главата си, което ги прави по-опасни, тъй като стават по-трудни и хитри. Той загуби последните си три мача и знае, че не може да си разреши нова загуба, тъй че ще даде всички от себе си в този мач. Чисора ще е доста рисков “, разяснява Кейсън по отношение на съперника на Кобрата.

Кейсън има вяра, че Пулев още веднъж ще се бие за международната купа.

„ Мисля, че Кубрат може да бъде международен първенец. Само Бог знае какво ни е приготвило бъдещето, само че аз знам, че той дава 100 % от себе си. Щом е направил това, аз съм извънредно горделив от него “.

Преди години Кейсън сполучливо е приключил маратон, само че признава, че Пулев е по-добрият бегач от двамата.

„ Кубрат е доста по-добър в бягането от мен. Аз единствено търча след него, с цел да съм сигурен, че той няма да спре. Всъщност той ме стимулира да търча, тъй като е в страхотна форма и аз желая да наподобявам като него, тъй че около него започнах да тичам повече “, показа американецът, който предвижда победа на своя боксьор на 9 юли.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР