Само ако започнеш да правиш добро, ще повярваш в него!

...
Само ако започнеш да правиш добро, ще повярваш в него!
Коментари Харесай

Варненски фирми с добро дело - ремонтират Клиника към УМБАЛ Света Марина

Само в случай че започнеш да правиш положително, ще повярваш в него! Водени от тази непреходна, само че постоянно забравяна поговорка варненски компании са заеха да ремонтират и обновят за своя сметка най-окаяните болнични стаи за дребните пациенти на Първа клиника по инфекциозни заболявания към УМБАЛ " Св. Марина ", научи само Varna24.bg .

Благородната идея била инициирана на коледния коктейл на " Планекс " ЕООД. Досега на сходни мероприятия огромното семейство на " Планекс ",  " Полимикс Варна ",  " Planex Element ",  " Arma Form "  набирало средства за Карин дом и за реализацията на други дарителски начинания. За тази година работещите в " Планекс " ЕООД и Еко комплекс Здравец решили да поддържат следната идея - ремонт на болничните стаи за дребните пациенти на Първа клиника по инфекциозни заболявания към УМБАЛ " Св. Марина " - Варна, които се намират в постройка в двора на МБАЛ " Св. Анна ".

Всеки, на който се е налагало по една или друга причина да посети отделението, е осведомен с плачевното положението на сградния фонд, а изискванията, в които се постанова лекари, медицински сестри и санитари да работят и лекуват децата са потресаващи. Това, което си слагаме като задача на този стадий, е да ремонтираме и възобновим най-проблемните пространства, обясниха от сдружението.

В средата на януари тази година основателите на благородната идея провели среща с управлението на отделението, в лицето на доцент доктор Диана  Радкова д.м.– шеф клиника и инж. Светослав Стоянов - началник направление " Техническа поддръжка и строителство ", които показали пространствата, които са с най-належащи потребности за ремонт и ободряване. Това са два приемни кабинета, ситуиран на първия етаж, 3 стаи за майки с кърмачета, ситуирани на втория етаж, стени на източно и северно стълбище – входове и съществени коридори към отделението.

След изработен оглед, оценка и калкулация на нужните строително ремонтни действия, на 13-ти март бе даден старта на плана, оповестиха за Varna24.bg от " Планекс " ЕООД. От сдружението допълниха, че изричат специфични благодарности и на сътрудниците, които спомагаха с доставка на материали: " Рьофикс България ", " Вебер България ", " Сима - Цялата Баня ", " Филбо " ООД и " Джия " ООД.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР