Само ако махнем корупцията от българската система, целия потенциал на

...
Само ако махнем корупцията от българската система, целия потенциал на
Коментари Харесай

Кирил Петков: Отново призовавам от екрана Гешев сам да си подаде оставката

Само в случай че махнем корупцията от българската система, целия капацитет на българската стопанска система ще се отключи. Тя е единственото, което ни стопира - корупцията. 

Това разяснява в ефира на бТВ министър председателят Кирил Петков. 

Така че, в случай че успеем това да го създадем, ще видите какъв брой бързо ще тръгнем по пътя на растежа., добави той.

В момента даже вършим лист на българи в чужбина, които имат умения и познания за антикорупция, за Министерство на вътрешните работи, за другите служби. Искаме да ги притеглим, с цел да се оправим. Просто, с цел да се оправим с тези проблеми, хората би трябвало да нямат никаква съгласуваност между тях. Затова нямам никакво доверие на Иван Гешев, тъй като той има връзки с останалите хора, ходил е на бар с тях. Т.е. шансът той да се разсъни една заран и да тръгне да почиства системата - е нулев. Нека стартираме да работим на чисто, уточни той.

Съветвам го и сега от екрана - просто най-хубавото за всички българи е Иван Гешев да си подаде оставката. Няма по какъв начин да стане по различен метод. Така ще имаме опцията да спестим време и да създадем избор сред няколко индивида. Ще гледаме най-квалифицираните хора да поканим, те да се състезават и по този начин да го изберем новия основен прокурор, уточни той.

Този човек с изключение на, че би трябвало да има морал, само че и храброст, добави той.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР