Само 9% от местните съвети са уверени, че ще могат

...
Само 9% от местните съвети са уверени, че ще могат
Коментари Харесай

Безплатните часове за гледане на деца са изложени на риск, тъй като само 9% от районите са уверени, че ще имат достатъчно места

Само 9% от локалните препоръки са уверени, че ще могат да изпълнят обещанието да усилят всеобщо безплатните часове за гледане на деца.

Наблюдателят на разноските предизвести, че ще бъде „ предизвикателство “ да се наемат служащи в ранна възраст, с цел да се обезпечат задоволително места. Това повдигна угриженост по отношение на качеството на даването.

Правителството се ангажира да разшири схемата си за грижи за деца в Англия, тъй че работещите родители на деца на възраст сред девет месеца и три години да получават 15 часа безвъзмездна поддръжка на седмица от този септември. Министрите споделиха, че това ще бъде увеличено още веднъж през септември 2025 година, тъй че работещите родители да получат 30 часа безвъзмездни грижи за децата още от момента, в който децата са навършили девет месеца, досега, в който стартират учебно заведение.

Доклад на Сметната палата акцентира рисковете, в това число по какъв начин огромен брой по-нискоквалифициран личен състав, който навлиза в работната мощ, може да заплаши качество...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР