Само 700 от 21 000 лева остават да се съберат

...
Само 700 от 21 000 лева остават да се съберат
Коментари Харесай

Помогнете за добрата кауза! Нужни са само още 700 лева за автомобила за неонатологията във варненската АГ болница

Само 700 от 21 000 лв. остават да се съберат за една страхотна идея, за която всички можем да помогнем. Сумата е нужна за закупуване на автомобил за потребностите на неонатологията на АГ болница. Организирано е особено събитие, за което можете да се информирате в групата във фейсбук ТУК! Събитието е през днешния ден от 16 до 19 ч. в залата на Моряците в някогашния Пфое мол, бул. Сливница 201, ет.3

Ето какво пишат уредниците:

„ Скъпи другари останаха по-малко от 700 лева до заветната сума от 21000 лева, която е нужна за закупуване на автомобила за потребностите на неонатологията на АГ болница от акцията " Заедно за най-малките " на клуб за национални танци Моряците Варна.
Направихме толкоз доста дружно и в този момент за край ви каним още веднъж на базар за домашно приготвени вкусотии. Обръщаме се към всички майстори в кухнята и чревоугодници да ни покажат на какво са способни. 
Базара ще се състои в залата на Моряците в някогашния Пфое мол, бул. Сливница 201, ет.3.
Заедно можем! Очакваме ви! "

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментар
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР